Deel dit artikel
-

Bezorgdienst iZi via Vlaanderen naar Nederland

In Antwerpen gaat een nieuwe koerierdienst van start, zo meldt Retaildetail. iZi levert zowel warme maaltijden als aankopen bij lokale winkels binnen het uur aan huis. Binnen een jaar wil iZi ook in Nederland aan de slag.

iZi bestaat nog maar kort, en werd een paar maanden geleden opgericht in Brazilië. De koerierdienst gaat in eerste instantie de concurrentie aan met maaltijdbezorgers als Uber Eats en Deliveroo.

Op dit moment hebben een kleine tachtig winkels of restaurants zich aangesloten, vertelt Belgisch verantwoordelijke Johan Tisson aan Gazet van Antwerpen.

Na Antwerpen volgen wellicht Vlaamse steden als Gent, Mechelen en Leuven. Op termijn zijn Nederland, Frankrijk en Duitsland aan de beurt.

Foto Pixabay

Deel dit bericht

1 Reactie

Stef Bouwhuis - Intellicom BV

Alhoewel een bezorgdienst, die ad hoc binnen een uur bezorgt wel te vergelijken is met een ‘koeriersdienst’, zie je hier opnieuw dat 2 begrippen door elkaar gebruikt worden: ‘Bezorger’ en ‘Koerier’.

Het is jammer dat in dit geval niet gewoon de term ‘bezorgdienst’ gebruikt wordt. Het gaat hier om een simpele manier van buurtvervoer.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond