Deel dit artikel
-

Bol en Kobo lanceren ‘onbeperkt lezen’

Het eerder aangekondigde ebook-abonnement van bol.com en Rakuten Kobo is vandaag van start gegaan. Voor een vast bedrag van 9,99 euro per maand hebben consumenten de beschikking over nieuwe uitgaven en bestsellers.

In 2014 integreerden bol.com en Kobo al hun leessystemen. Het nieuwe ebook-abonnement is een volgende stap. Gebruikers hebben toegang tot 40.000 verschillende ebooks waaronder ruim 16.000 Nederlandstalige titels.

Het aantal titels zal in de komende maanden blijven groeien. De lezer ontvangt ook aanbevelingen voor boeken die aansluiten bij zijn of haar leesvoorkeur.

Het abonnement is gekoppeld aan het bol.com account, die maximaal 5 apparaten tegelijk mag omvatten. Het aantal te lezen boeken is onbeperkt.

Het abonnement, genaamd Kobo Plus, is voor iedereen 30 dagen gratis uit te proberen.

Om video's van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

1 Reacties

Peter

Leuk van Bol.com/Kobo, maar dit werd anderhalf jaar geleden al door de Bruna-keten geïntroduceerd onder de naam Bliyoo (www.bruna.nl/bliyoo), voor €9,95/maand onbeperkt ebooks lezen, of onbeperkt tijdschriften, en voor €14,95 zelfs beide. Eveneens met een maand gratis uitproberen. Een mooi Nederlands product.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond