Deel dit artikel
-

bol.com overweegt nu al uitbreiding in Waalwijk

bol.com wil zijn distributiecentrum in Waalwijk uitbreiden. Weliswaar niet op korte termijn, het huidige centrum is nog in aanbouw, maar in de toekomst. Het bedrijf heeft een optie genomen om de naastgelegen grond te kopen van 8,3 hectare, meldt het Brabants Dagblad.

Vorig jaar februari is gestart met de bouw van het nieuwe distributiecentrum in Waalwijk, van waaruit heel Nederland zal worden bediend. Over enkele weken wordt de bouw afgerond en vermoedelijk na de zomer wordt het centrum in gebruik genomen.

Voor de komende jaren verwacht bol.com dat het distributiecentrum voldoende ruimte biedt. Maar in de toekomst wil men een uitbreiding van 50.000 vierkante meter realiseren. Het totale perceel van de webwinkel zou na de uitbreiding ruim 18 hectare beslaan, oftewel 36 voetbalvelden.

Deel dit bericht

1 Reactie

Hans

Ik overweeg in de komende jaren nog meer miljoenen op mijn bankrekening te mogen bijschrijven. Aan de basis daarvan wordt nu hard gewerkt, maar alleen het idee geeft me al zoveel energie dat, ook al moet ik dat eerst nog zien te realiseren, ik mijn bank alvast geïnformeerd om genoeg capaciteit te reserveren om mij dan te kunnen bedienen.

Zo’n bericht zou niemand serieus nemen.

De grond van je buurman is slechts één keer te koop. Dus gelijk heb je, als je groots droomt, om die alvast te claimen. Maar luchtkastelen hebben hele dure onderhoudskosten. Of worden de aandelen, net als bij Wehkampo, op de dag dat het nieuwe DC wordt geopend ook snel verkocht aan naieve hongerige geldwolfen.

Laten we hopen dat het Bol op een winstgevende manier lukt; we hebben absoluut behoefte aan nieuwe showcases van écht succes. Maar ik zou in bovenstaande geen cent steken; dan haal ik mijn eerder geschetste (fictieve) droom zeker niet. Eerst zien, dan geloven.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond