Deel dit artikel
-

bol.com met vier Webshop Awards naar huis

Hunkemöller is voor het tiende jaar op rij Beste Winkelketen in de categorie Lingerie & ondermode en Primera sleepte drie categorieprijzen in de wacht bij de publieksprijzen ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland 2016 – 2017 en ABN AMRO Webshop Awards 2016 – 2017. Bol.com ging met vier Webshop Awards naar huis.

Ruim 277.000 consumenten gaven gehoor aan de oproep hun favoriete winkelketens en webshops te beoordelen op www.bestewinkelketen.nl en www.webshop-awards.nl.

De winnaars in de diverse categorieën bij webwinkels zijn Shoeby (Baby & kind), Formido (Bouwmarkten), 123inkt.nl (Elektronica), Jac Hensen (Herenmode), vanHaren (Schoenen), Beter Bed (Slapen), bol.com (Speelgoed), Decathlon (Sport), DEEN (Supermarkten), Apple (Telecom), bol.com (Warenhuis) en fonQ (Wonen). Nieuwe categorieën en de bijbehorende winnaars zijn: 123inkt.nl (Kantoorartikelen), Warmteservice (Keukens & badkamers), bol.com (Leeswaren), Hans Anders (Optiek), Bever (Outdoor) en Welkoop (Tuin).

De consument vindt de samenstelling van het assortiment en het serviceniveau in winkelketens dit jaar minder belangrijk dan voorgaande jaren. Dit jaar kijkt hij nadrukkelijker naar de prijs van producten. Bij webshops is er sprake van een lichte daling van het belang van het prijsniveau en aantrekkelijke aanbiedingen. Tegelijkertijd is er iets meer aandacht voor aspecten als service en levering. Bij webshops blijven het assortiment en de prijs-kwaliteitverhouding het belangrijkst.

23 categoriewinnaars van Webshop Awards Nederland 2016 – 2017

Baby & kindShoeby
BouwmarktenFormido
CadeauAlbelli
DamesmodeShoeby
Elektronica123inkt.nl
HerenmodeJac Hensen
Kantoorartikelen123inkt.nl
Keukens & badkamersWarmteservice
LeeswarenBol.com
Lingerie & ondermodeHunkemöller
Muziek, films & gamesBol.com
OptiekHans Anders
OutdoorBever
ParfumerieICI PARIS XL
SchoenenvanHaren
SlapenBeter Bed
SpeelgoedBol.com
SportDecathlon
SupermarktenDEEN
TelecomApple
TuinWelkoop
WarenhuisBol.com
WonenfonQ

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond