Deel dit artikel
-

Boudewijn van Ewijk nieuwe CTO van Digital Agency Group

Boudewijn van Ewijk, in 2011 mede-oprichter van mediabureau MediaScience, wordt per 1 augustus de CTO bij Digital Agency Group in Amsterdam.

Hij wordt aangetrokken vanwege zijn kennis van en visie op programmatic, data en technologische ontwikkelingen. Daarnaast brengt hij een ondernemende inborst met zich mee.

De directiezetel Techniek is nodig omdat het werk van de bedrijven achter Digital Agency Group, gevestigd in de opkomende Amsterdamse Houthavens, met steeds specialistischer technische vragen te maken krijgt, zowel voor de distributie als de creatie van campagnes.

De Digital Agency Group is een groep gespecialiseerde digitale bedrijven, waaronder The Online Company, Qban online communicatie, ClickDistrict en sinds kort RLVNT. Het bureau verdient niet aan media-inkoop, want rekent per uur af.

Directeur en mede-oprichter Maarten de Vries: “Het mediabureau van de toekomst heeft zijn wortels in online omdat alle campagnes data- en performancegedreven zullen worden. Of het nou een brandtarget of een salestarget gaat. Alles wordt meetbaar en door programmatic ook dagelijks bestuurbaar en aanpasbaar. Het hele traditionele media-inkoopmodel bestaat dan niet meer.”

Foto: Guilhem Vellut (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond