Deel dit artikel
-

CES: Vier camera’s, Infinity-O Display en duurzame batterij in nieuwe Samsung Galaxy

Samsung onthult aan de vooravond van de CES in Las Vegas de Galaxy A71 en Galaxy A51, de nieuwste toevoegingen aan de Galaxy A-serie. Met als bijzonderheid een batterij ‘die langer meegaat om je drukke levensstijl bij te houden’, een slimmere camera en een Infinity-O-display voor een ‘ononderbroken visuele ervaring’.

De toestellen hebben elk vier camera’s. De hoofdcamera fotografeert vbeelden met een 64-megapixelcamera op de Galaxy A71 en een 48-megapixelcamera op de Galaxy A51. De Ultra Wide-camera heeft een 123-gradenhoeklens, waardoor deze hetzelfde perifere zicht heeft als het menselijk oog. De macrocamera brengt objecten in glasheldere focus om elk minuscuul detail vast te leggen.

Met Super Steady Video kun je vloeiende en stabiele video’s maken. De functie verwijdert cameratrillingen.

Zowel de Galaxy A71 als de Galaxy A51 hebben Super AMOLED edge-to-edge Infinity-O-schermen. Ook worden ze geleverd met een grote batterij van respectievelijk 4.500 mAh en 4.000 mAh.

De Samsung A71 komt in de kleuren Prism Crush Black, Prism Crush Silver en Prism Crush Blue en kost 469 euro. De Samsung A51 is te koop in drie kleuren, Prism Crush Black, Prism Crush White en Prism Crush Blue en kost 369 euro. Beide toestellen zijn eind januari 2020 beschikbaar.

Samsung kondigde vandaag ook de Galaxy S10 Lite en Galaxy Note10 Lite aan, die laatste uiteraard met pen.

De Galaxy S10 Lite bevat een main Wide-angle camera en Ultra Wide en Macro camera’s en combineert die met de nieuwe Super Super Steady modus voor en stabiel beeld.

De Galaxy S10 Lite en Galaxy Note10 Lite hebben allebei een grote 4.500 mAh batterij die lang mee gaat.

De Galaxy S10 Lite is vanaf januari verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 649 euro in de kleuren Prism White, Prism Black en Prism Blue. De Galaxy Note10 Lite is vanaf januari verkrijgbaar voor 599 euro in de kleuren Aura Glow en Aura Black.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond