Deel dit artikel
-

Clansman oriënteert zich op nieuwe strategisch partner

Online marketingbureau Clansman zoekt een nieuwe strategisch partner, een investeerder, om zijn activiteiten in Nederland, België en Duitsland op te schalen.

“Het is tijd voor expansie en groeiversnelling en daarom zijn we op zoek naar een derde partij die daarbij kan helpen”, zegt directeur Jeroen Ligthart tegen deze uitgave. “We zijn dit traject althans serieus aan het onderzoeken.”

Clansman zoekt de groei vooral in het buitenland. Nu is het actief in Nederland en België, maar de grote groei wordt vooral in Duitsland gezocht. Het bedrijf uit Utrecht staat aan het begin van deze groeifase.

“De financiële investeerder van het eerste uur heeft aangegeven ruimte te willen maken voor een nieuwe partner die beter aansluit bij de internationale ambities. Een strategische partner lijkt daarbij meer voor de hand te liggen dan een financiële partij omdat de huidige activiteiten voldoende winstgevend zijn om de internationale ambities uit eigen middelen te financieren.”

De ondernemer brengt naar eigen zeggen binnenkort een nieuw performance based marketingdienst uit die de jaaromzet met enkele miljoenen euro’s kan doen toenemen.

Clansman sloot 2012 af met een omzet van 4,4 miljoen euro, een plus van 22 procent ten opzichte van 2011.

Deel dit bericht

1 Reactie

Isua Botman

Succes gewenst Jeroen!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond