Deel dit artikel
-

Consumentenbond wil dubieus incassobureau aanpakken

Een dubieus incassobureau dat consumenten onder druk zet met niet-betaalde rekeningen, of liever gezegd niet-bestaande rekeningen, heeft naar aanleiding van publiciteit in VARA’s Kassa zaterdag schielijk een groot aantal aanmaningen ingetrokken.

In november trok de Consumentenbond al aan de bel over Mediation Agency, waarover al kort na de oprichting afgelopen zomer tal van klachten binnenkwamen. Volgens de klagers dreigt het bedrijf met hoge rekeningen en deurwaarders, zelfs met loonbeslag, terwijl de rekening wordt betwist.

Mediation Agency treedt op namens al even dubieuze websites als WeekendjeGenieten.com, Shop and Fly, Ecodienst Online, De Facto, Supplements, All Great Dealz en De Beste Korting. Deze bedrijven bieden telefonisch een soort kortingsabonnementen of reisjes aan, maar houden zich niet aan wettelijke regels omtrent schriftelijke instemming van de klant.

Mediation Agency zit volgens de KvK in Hoofddorp, maar daar wordt alleen een postbus gehuurd. Moedermaatschappij TGY Holding was tot voor kort gevestigd in Amsterdam, maar de huur is opgezegd. Enig aandeelhouder en bestuurder is Burak Culha, die een Turks callcenter United Call heeft. Culha blijkt ook betrokken bij All Great Dealz, een van de bedrijven waarvoor wordt ‘bemiddeld’. En ook dat bedrijf is al eens in het vizier van de Consumentenbond gekomen. De Consumentenbond kreeg klachten dat All Great Dealz via automatische incasso bedragen afschrijft, zonder dat daar toestemming voor is gegeven.

Het heeft er alle schijn van dat Mediation Agency ook nauw samenwerkt met ene Wesley Scheltens, wiens naam voorkomt bij de domeinregistratie van diverse websites waarvoor het ‘incassobureau’ werkt. De irritatie is kennelijk al zo hoog gestegen dat Scheltens (als dat al zijn echte naam is) zwart wordt gemaakt op een Twitteraccount: ‘Wij zijn een stel oplichtende Turken die eigenlijk in de bak thuis horen’. De bestuurder die Kassa te woord stond en vermoedelijk een gefingeerde naam gebruikt, zegt Scheltens niet te kennen (pdf).

Dezelfde registrant duikt (via Tucows) ook op bij Shoppendoejezo, waarvoor de Consumentenbond afgelopen juli al waarschuwde. Ook hier dezelfde aanpak: De site biedt een lidmaatschap aan waarmee consumenten kortingen kunnen krijgen op aankopen bij diverse webwinkels. Het bedrijf oefent flinke druk uit om mensen te laten betalen, terwijl er sprake is van een ongeldige overeenkomst. Op de website wordt trouwens geschermd met namen van onder meer MediaMarkt, Bol.com, Zalando en Hema.

Joyce Donat van de Consumentenbond sprak zaterdag over ‘boeven’ en gaat een gesprek aan met de bank waar Mediation Agency mee samenwerkt. Ook is de ACM ingelicht, dat toezicht houdt op incassobureaus.

Kennelijk om onder dat uitzicht uit te komen afficheert het bedrijf zich als bemiddelaar. Verder doet zaakwaarnemer Alex de toezegging dat ‘alle samenwerking met deze opdrachtgevers onder de loep wordt genomen en zo mogelijk wordt stopgezet.’

Deel dit bericht

63 Reacties

Aswin

Ik hoop dat ook de gewone incaasobureaus eens onder de loep worden genomen dat gaat ook met 50 of 100 tegelijk omjoog

Yvonne - Beste korting en direct sollutions

Ben ook 1.5 jaar geleden gebeld door beste korting, dat ik een reis had gewonnen En dat ik een pakket thuis gestuurd krijgen meerdere malen aangegeven dat ik dit niet vertrouwde maar aan de lijn wat bent u wantrouwend ik heb het gesprek afgerond .maar na een week een aangetekende brief dat ik er vanaf zag.Vorige week werd ik gebeld door direct sollutions dat er een bedrag van 84 euro openstond en inmiddels al was opgelopen naar 192.00 en als ik niet voor 18 januari snel betaalde dat ik dan een deurwaarder aan de deur kom verwachtte ik zei meneer Carlos Merje ik begrijp niet dat u zich inlaat met die oplichters nou het gesprek is opgenomen heel dreigend allemaal.maar ik heb niet betaald. Wat adviseren jullie mij gr yvonne

Monique Tieken

Ook andere incasso bedrijven! Het is belachelijk hoe ze te werk gaan! Ik had een schuld bij webcasso . Maakte een afspraak maar draaide het per ongeluk om . Ene maand 200 andere 100 . Omdat ik dat deed ging ik naar incasso nr 2 hup administratie kosten. Maar ik had even te maken met een onterechte loonbeslag. (Is weer goedgekomen) maar achterstand. Dus komt er een 3de incasso erbij voor dezelfde rekening!! Ik was er bijna nog maar 240€ nu 2x verdubbeld 640€ te belachelijk voor woorden en ik vermoed dat het gewoon 1 bedrijf is onder verschillende namen…

T. Shmedi

Ik ben zeer ontevreden over incassobureau Segoria, in Schiedam. Zij werken voor het Amerikaanse webwinkel Wish.com. Ik heb hier ongevraagd een pakketje ontvangen. Geen retouradres bekend. Op 24 oktober 2017 ontvang ik mijn eerste incassobrief van Segoria. Ik heb het pakket daar naar retour gestuurd.
Nu is dat pakket zoekgeraakt bij PostNL, en vind ik dat de vordering gesloten dient te worden. Daar ben ik nu al 3 maanden mee bezig, maar ze blijven dit verzoek afwijzen.

Ik ben ontzettend boos hierover.

Karel Golob

Mijn vrouw is ook in juli 2017 telefonisch benadert worden door allgreat dealz met de mededeling dat ze een vliegreis had gewonnen. Ze moest wel een bedrag van 59 euro betalen. Wij hebben de brief ontvangen en moesten het bedrag overmaken. Wij hadden er geen vertrouwen in en betaalde niet. Totdat ze kontact met ons opnamen en alsnog moesten betalen anders stuurde ze ons een incasso bureau. We hebben uiteindelijk betaald. Vorige week werd mijn vrouw door een incasso bureau gebeld. Met de mededeling dat we nog niet betaald hadden en nu een bedrag van ongeveer 100 euro moesten betalen. Mijn vrouw zei dat we betaald hadden, maar het incasso bureau wilde een kopie van de bankafschrift hebben. Ik heb hun gemaild met de bankafschrift en heb hun medegedeeld dat ze oplichters zijn en dat ik anders aangifte ging doen. Ik kreeg van hun antwoord dat de zaak gesloten is en niks meer verschuldig ben. Helaas ben ik mijn geld kwijt door deze oplichters.

Horace - Apeldoorn Promotion Enterprises BV

Deze oplichters verdienen het om “in het zonnetje” te worden gezet.

Cobie

Ook Business Collect en Pay Care mogen opgenomen worden in rijtje dubieuze incassobureaus. Bellen inzake een zgn openstaande vordering van € 160,00 uit 2016 waarbij niet geheel duidelijk werd gemaakt wie de opdrachtgever is. Er zou getracht zijn te incasseren maar ik zou dat hebben tegengehouden, hetgeen niet waar is. Ook heb ik geen betalingsherinneringen ontvangen en evenmin aanmaningen. Ik heb bij beide bureaus dan ook om die stukken gevraagd waarmee ze dan kunnen aantonen dat het een terechte vordering is. De een heeft helemaal niet gereageerd en de ander heeft geschreeuwd dat die wel bij de rechtszaak komen en vervolgens de hoorn er op gegooid. Het klopt allemaal niet want ze kunnen niets bewijzen.
Gemeld bij Consuwijzer en aangifte gedaan bij de politie van poging tot fraude.

Amber

Vandaag gebeld door een (voor zover we dat konden vinden, niet bestaand) incassobureau Unique Part Incasso (085-7325938) ivm een nog openstaande schuld bij (een eveneens niet bestaande) Lucky Millions ivm vouche’s die ik ooit zou hebben ontvangen…direct ging er een belletje, want ja, bijna 2 jaar geleden te maken gehad met een oplichting inz vouche’s van ‘All Great Dealz’ die A. niet bleek te bestaan en B> de dag na ontvangst al geretourneerd zijn. Ik heb zelfs een bevestiging van afmelding…waarna ik nog een jaar lang gebeld ben ivm betaling van vouche’s die ik A. had terug gezonden en B. nooi geactiveerd heb!

Kortom…zelfde zwendel, andere namen en dezelfde dreigementen! Ik moest het bedrag plus boetes betalen (totaal bijna 1200€) voor vanavond 17:oo uur! Maar een website, oid of de gegevens van Lucky Lotto konden ze me niet geven!!

Wat een ongelooflijk schofterige zwendel is dit! Hoop dat er eindelijk eens iemand is die deze daders aanpakt!!

Arend

Dit is het bericht wat ik van die oplichters kreeg. De bank heeft gelukkig de storting tegen gehouden. ik heb daarna ook niets meer van ze gehoord.
Geachte meneer/mevrouw

Naar aanleiding van ons telefoongesprek bevestig ik hierbij dat wij het
volgende met u overeen zijn gekomen :

U krijgt voor de laatste keer de mogelijkheid van Co & Jansen B.V. om de
totaalsom van €209,50 te betalen op UITERLIJK 11-10-18.
Na ontvangst van uw betaling zullen wij er zorg voor dragen dat uw
dossier wordt gesloten.

De betaling dient gedaan te worden op

IBAN: DE29 1007 0024 0658 2936 00
BIC : DEUTDEDBBER
t.n.v. CULHA

onder vermelding van uw naam en dossiernummer: 2137692.
Als u de betaling heeft gedaan verzoeken wij u om een betaalbewijs te
mailen naar petervanduinen@co-jansenbv.nl onder vermelding van uw naam
zodat wij uw dossier kunnen afhandelen.

Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,
Algemeen Secretariaat

Co & Jansen B.V.

E-mail : petervanduinen@co-jansenbv.nl/ info@co-jansenbv.nl
Web : http://www.co-jansenbv.nl

Ratten zijn het wees alert.

Serge Hermans

Geachte

Heb vandaag een telefoon gekregen van Enterprise incassobureau.(+328873262 ) Met name dat ik een openstaand bedrag heb staan van 400 euro ongeveer.Als je dit nummer wil gebruiken krijg je gewoon een automatisch antwoord dat deze nummer niet bestaat. ( Raar he ).
Ik doe nu eventjes mijn verhaal en laat een e-mail zien wat zij mij hebben gestuurd.
————–
nfo@shopandfly.online
30 aug. 2017 13:55
aan ik

Geachte klant,

Naar aanleiding van uw aankoop berichten wij u graag betreft de status van uw betaling (-en). De wettelijke 14 dagen bedenktijd zijn reeds verstreken. Tot heden hebben wij van u nog geen betaling ontvangen noch is uw aankoop tijdig geannuleerd.

U krijgt de mogelijkheid van Shopandfly om de totaalsom van € 76,- te betalen. Om onze klanttevredenheid te waarborgen willen wij er dan voor zorgen dat u de extra kosten zoals rente niet hoeft te betalen. Na ontvangst van uw betaling zullen wij er zorg voor dragen dat uw dossier wordt gesloten.

De betaling dient gedaan te worden op

IBAN: NL53ABNA0248592564

BİC: ABNANL2A

t.n.v. Mediation Agency BV

onder vermelding van uw gegevens. Als u de betaling heeft gedaan verzoeken wij u om een betaalbewijs te mailen naar info@shopandfly.online onder vermelding van uw gegevens zodat wij uw dossier sneller kunnen afhandelen.

Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groeten,
————–
Heb nooit iets getekend op papier of rekeningen gekregen voor te betalen.
Die shop and fly is met duistere zaken bezig daar ik het heb opgezocht op internet.
Nu dreigen ze om alles door te geven aan een incassobureau.
Kunnen jullie dit eens onderzoeken

mvg

Serge Hermans.
Belgie.

.

Jose Bottenheft - Klarna/Segoria

Heb in augustus 2018 iets besteld bij Wish in demaat XL, kreeg een kleutermaat toegestuurd en heb dit geretourneerd naar een adres in Schiedam dat op het pakje stond. Het is nu maart 2019. Heb inmiddels een incassobrief ontvangen van Segoria met 40 euro incassokosten. Ik ga niet betalen voor nepzooi en hoop dat er iemand is die deze oplichters stopt.

dirk devolder

1° Bericht
Geachte heer/mevrouw Devolder,

Verwijzend naar ons telefoongesprek van 05-02-2019 bevestig ik graag de met u gemaakte afspraken.
De vervaltermijn van factuur 756193/2017 met een bedrag van €483,67 is verstreken. Wij hebben hierover afgesproken dat het bedrag van €483,67 voor 07-02-2019 op onze rekening bijgeschreven zal zijn.

IBAN: DE60324500000030031637
BIC: WELADED1KLE
t.n.v. Activa Finance B.V. o.v.v. het factuurnummer 756193/2017.

Als u de betaling heeft gedaan verzoeken wij u om een betaalbewijs te mailen naar administratie@thenterprises.eu onder vermelding van uw naam zodat wij uw dossier kunnen afhandelen.

Na de betaling ontvangt u een bevestiging en wordt uw dossier gesloten.

Met deze email verwacht ik onze afspraken goed verwoord te hebben. Mocht u een andere mening toegedaan zijn dan verneem ik dit graag op korte termijn van u via email.

Als uw betaling wederom uitblijft binnen de bovengenoemde termijn, zijn wij genoodzaakt de vordering definitief uit handen te geven.
U zult aansprakelijk worden gesteld voor alle daaruit voortvloeiende renten en incassokosten. Maar wij vertrouwen erop dat u het niet zo ver zal laten komen.

Met vriendelijke groeten,

2° bericht 2 maand later

Betreft: Betalingsherinnering/Laatste waarschuwing

Factuurnummer: 756193-2018
Factuurbedrag: € 483,67
Factuurdatum: 05-02-2019

Geachte heer/mevrouw Devolder,

Onder verwijzing naar het telefoongesprek van 05-02-2019 met incasso bureau The Enterprises bevestigen wij uw de volgende.

Op 05-02-2019 heeft u een betalings herinnering via mail ontvangen. Hierin hebben zij u gevraagd de openstaande factuur van € 483,67 te betalen.Omdat u in gebreke bent gebleven met het tijdig betalen is het dossier aan ons overgedragen. Daarom zal Lootsma en Partners na 14 dagen actie ondernemen.

Daarom gaan wij over tot beslaglegging op en het verkopen van uw zaken. De wet geeft ons de mogelijkheid om beslag te leggen op onder meer; uw roerende zaken (zoals inboedel / auto), waarbij zaken direct kunnen worden afgevoerd, uw onroerende zaken (zoals eigen woning), uw inkomsten, uw tegoeden op bank-, giro- en spaarrekeningen.

Onze volgende bezoek zal op 23-04-2019, tussen 09.00 en 17.00 uur plaats vinden. Lootsma en Partners zal dan over gaan tot beslaglegging op roerende zaken. Mocht er niemand aanwezig zijn of wordt mij de toegang geweigerd, dan zal ik de toegang forceren en binnentreden in het bijzijn van een sleutelsmid en een daartoe bevoegd politieambtenaar.

Eventueel zullen meerdere en andere soorten beslagen worden gelegd. De kosten van de beslagen komen voor uw rekening. Beslaglegging is te voorkomen door het totaalbedrag DIRECT te betalen naar het volgende rekeningnummer:

IBAN: TR240006701000000057051089
BIC: YAPITRISXXX
t.a.v. BRITISH TRANSASIA IL.

Als u de betaling heeft gedaan verzoeken wij u om een betaalbewijs te mailen naar incasso@lootsmaenpartners.com onder vermelding van uw naam en factuurnummer zodat wij uw dossier kunnen afhandelen.

Na de betaling ontvangt u een bevestiging en wordt uw dossier gesloten.
Mocht uw betaling deze e-mail gekruist hebben, dan kunt u deze aanmaning als niet verzonden beschouwen.

In afwachting en onder voorbehoud van alle rechten.

Bezoek onze website voor meer informatie.

Hoogachtend,

ditmaal van lootsma & partners
WEET iemand hier raad mee?

Dirk Devolder
Belgie

Dutre Luc

Dirk Devolder

Ik heb net hetzelfde mails ontvangen alleen ander bedrag ,ze zouden ook op 34 April tussen 9-17 uur bij mij langskomen .Ik ga vandaag klacht neerleggen bij de politie tegen deze Firma .

Het desbetreffend telefoonnummer van de firma is niet gekend .Heb mail verstuurd met de dringende vraag voor alle facturen en desbetreffende gegevens naar mij door te sturen zodat ik mijn advocaat alles kan laten onderzoeken doch nog steeds geen antwoord gehad .

Hebben nooit facturen ontvagen laat staan aangetekende brieven of iets van een rechtbank

Indien je wil dirk is dit mijn telefoonnummer 0487/498337

Erik Geysen

Dirk, Luc,

Heb ook dezelfde mail gekregen van Lootsma en Partners. Zelfde bankgegevens als Dirk.

Heb ondertussen al 2 keer gevraagd over wat het juist gaat (facturen, aanmaningen) en of ze mij konden meedelen hoe ze aan zulk bedrag kwamen.

Heb gevraagd om zowel afleverbevestiging als leesbevestiging. Beide negatief, andere mailservers geprobeerd, net hetzelfde.

Het lijkt echt een beangstigend mailtje maar ik heb er helemaal geen vertrouwen in, zeker omdat ik echt niet weet om wat het gaat.

hopelijk is dit snel opgelost!.

Van beeck Brigitte

hallo , Vandaag heb ik net hetzelfde mailtje ontvangen als Dirk en Luc , ik ben ook niet van plan om dit te betalen omdat ik het niet vertrouw en ik heb ook niets getekend op papier of ooit facturen ontvangen , hierbij laat ik u ook de mail zodat je kan vergelijken

.Betreft: Betalingsherinnering/Laatste waarschuwing

Factuurnummer: 755881-2018
Factuurbedrag: € 487,95
Factuurdatum: 12-02-2019

Geachte heer/mevrouw van Beeck,

Onder verwijzing naar het telefoongesprek van 12-02-2019 met incasso bureau The Enterprises bevestigen wij uw de volgende.

Op 12-02-2019 heeft u een betalings herinnering via mail ontvangen. Hierin hebben zij u gevraagd de openstaande factuur van € 487,95 te betalen.Omdat u in gebreke bent gebleven met het tijdig betalen is het dossier aan ons overgedragen. Daarom zal Lootsma en Partners na 14 dagen actie ondernemen.

Daarom gaan wij over tot beslaglegging op en het verkopen van uw zaken. De wet geeft ons de mogelijkheid om beslag te leggen op onder meer; uw roerende zaken (zoals inboedel / auto), waarbij zaken direct kunnen worden afgevoerd, uw onroerende zaken (zoals eigen woning), uw inkomsten, uw tegoeden op bank-, giro- en spaarrekeningen.

Onze volgende bezoek zal op 23-04-2019, tussen 09.00 en 17.00 uur plaats vinden. Lootsma en Partners zal dan over gaan tot beslaglegging op roerende zaken. Mocht er niemand aanwezig zijn of wordt mij de toegang geweigerd, dan zal ik de toegang forceren en binnentreden in het bijzijn van een sleutelsmid en een daartoe bevoegd politieambtenaar.

Eventueel zullen meerdere en andere soorten beslagen worden gelegd. De kosten van de beslagen komen voor uw rekening. Beslaglegging is te voorkomen door het totaalbedrag DIRECT te betalen naar het volgende rekeningnummer:

IBAN: TR240006701000000057051089
BIC: YAPITRISXXX
t.a.v. BRITISH TRANSASIA IL.

Als u de betaling heeft gedaan verzoeken wij u om een betaalbewijs te mailen naar incasso@lootsmaenpartners.com onder vermelding van uw naam en factuurnummer zodat wij uw dossier kunnen afhandelen.

Na de betaling ontvangt u een bevestiging en wordt uw dossier gesloten.
Mocht uw betaling deze e-mail gekruist hebben, dan kunt u deze aanmaning als niet verzonden beschouwen.

In afwachting en onder voorbehoud van alle rechten.

Bezoek onze website voor meer informatie.

Met vriendelijke groeten en hopelijk geraakt dit opgelost

Dirk

Eric,Brigitte en Luc

Ondertussen bijven ze mij gewoon verder lastig vallen via telefoon, ze zijn gewoon zo laf iedere keer een prive nummer te gebruiken zodat je ze niet kan contacteren. Als je dan de nodige info vraagt over wie wat hoe en waar wimpelen ze je gewoon af, met te zeggen dat je moet betalen of anders sturen ze het incasso bureau op mij af.
Morgen stap ik naar de politie om een klacht neer te leggen en zien wt ze daar gaan zeggen

van beeck brigitte

Eric Luc en Dirk

Ik ben gaan zoeken op het internet op de website van het FOD en blijkbaar staat the enterprises op een zwarte lijst : https://economie.fgov.be/nl/themas/consumentenbescherming/consumentenbedrog/vormen-van-oplichting/aan-telefoon/lijst-van-televerkopers-en dat is de site waar ik de lijst heb gevonden en blijkbaar moeten die ” incassobureaus ” ook ingeschreven staan in België als ze hier iets willen ” uitvoeren” U kan hier op deze site relatief veel info vinden . En idd ze hebben mij vandaag ook al 2 maal proberen te bellen , ik neem niet op en ik zeg ook duidelijk in mijn voice mail dat ik geen prive nummers beantwoord .
Hpelijk heb je ook iets aan de site
Groetjes Brigitte

Thomas Goethals

Hallo,

ik heb net hetzelfde gehad. het is alvast geruststellend dat ik niet alleen ben.

Betreft: Betalingsherinnering/Laatste waarschuwing

Factuurnummer: 751830-2018
Factuurbedrag: € 472,95
Factuurdatum: 14-02-2019

Geachte heer/mevrouw Goethals,

Onder verwijzing naar het telefoongesprek van 14-02-2019 met incasso bureau The Enterprises bevestigen wij uw de volgende.

Op 14-02-2019 heeft u een betalings herinnering via mail ontvangen. Hierin hebben zij u gevraagd de openstaande factuur van € 472,95 te betalen.Omdat u in gebreke bent gebleven met het tijdig betalen is het dossier aan ons overgedragen. Daarom zal Lootsma en Partners na 14 dagen actie ondernemen.

Daarom gaan wij over tot beslaglegging op en het verkopen van uw zaken. De wet geeft ons de mogelijkheid om beslag te leggen op onder meer; uw roerende zaken (zoals inboedel / auto), waarbij zaken direct kunnen worden afgevoerd, uw onroerende zaken (zoals eigen woning), uw inkomsten, uw tegoeden op bank-, giro- en spaarrekeningen.

Onze volgende bezoek zal op 23-04-2019, tussen 09.00 en 17.00 uur plaats vinden. Lootsma en Partners zal dan over gaan tot beslaglegging op roerende zaken. Mocht er niemand aanwezig zijn of wordt mij de toegang geweigerd, dan zal ik de toegang forceren en binnentreden in het bijzijn van een sleutelsmid en een daartoe bevoegd politieambtenaar.

Eventueel zullen meerdere en andere soorten beslagen worden gelegd. De kosten van de beslagen komen voor uw rekening. Beslaglegging is te voorkomen door het totaalbedrag DIRECT te betalen naar het volgende rekeningnummer:

IBAN: TR240006701000000057051089
BIC: YAPITRISXXX
t.a.v. BRITISH TRANSASIA IL.

Als u de betaling heeft gedaan verzoeken wij u om een betaalbewijs te mailen naar incasso@lootsmaenpartners.com onder vermelding van uw naam en factuurnummer zodat wij uw dossier kunnen afhandelen.

Na de betaling ontvangt u een bevestiging en wordt uw dossier gesloten.
Mocht uw betaling deze e-mail gekruist hebben, dan kunt u deze aanmaning als niet verzonden beschouwen.

In afwachting en onder voorbehoud van alle rechten.

Bezoek onze website voor meer informatie.

Hoogachtend,

Hendrik Wanzeele

zelfde mail ontvangen alsook telefonisch benaderd. duurt nu al twee maanden. Ik ga er niet op in.

ziehier de mail ;

Betreft: Betalingsherinnering/Laatste waarschuwing

Factuurnummer: 756530-2018
Factuurbedrag: € 477,61
Factuurdatum: 08-02-2019

Geachte heer/mevrouw Wanzeele,

Onder verwijzing naar het telefoongesprek van 08-02-2019 met incasso bureau The Enterprises bevestigen wij uw de volgende.

Op 08-02-2019 heeft u een betalings herinnering via mail ontvangen. Hierin hebben zij u gevraagd de openstaande factuur van € 477,61 te betalen.Omdat u in gebreke bent gebleven met het tijdig betalen is het dossier aan ons overgedragen. Daarom zal Lootsma en Partners na 14 dagen actie ondernemen.

Daarom gaan wij over tot beslaglegging op en het verkopen van uw zaken. De wet geeft ons de mogelijkheid om beslag te leggen op onder meer; uw roerende zaken (zoals inboedel / auto), waarbij zaken direct kunnen worden afgevoerd, uw onroerende zaken (zoals eigen woning), uw inkomsten, uw tegoeden op bank-, giro- en spaarrekeningen.

Onze volgende bezoek zal op 23-04-2019, tussen 09.00 en 17.00 uur plaats vinden. Lootsma en Partners zal dan over gaan tot beslaglegging op roerende zaken. Mocht er niemand aanwezig zijn of wordt mij de toegang geweigerd, dan zal ik de toegang forceren en binnentreden in het bijzijn van een sleutelsmid en een daartoe bevoegd politieambtenaar.

Eventueel zullen meerdere en andere soorten beslagen worden gelegd. De kosten van de beslagen komen voor uw rekening. Beslaglegging is te voorkomen door het totaalbedrag DIRECT te betalen naar het volgende rekeningnummer:

IBAN: TR240006701000000057051089
BIC: YAPITRISXXX
t.a.v. BRITISH TRANSASIA IL.

Als u de betaling heeft gedaan verzoeken wij u om een betaalbewijs te mailen naar incasso@lootsmaenpartners.com onder vermelding van uw naam en factuurnummer zodat wij uw dossier kunnen afhandelen.

Na de betaling ontvangt u een bevestiging en wordt uw dossier gesloten.
Mocht uw betaling deze e-mail gekruist hebben, dan kunt u deze aanmaning als niet verzonden beschouwen.
In afwachting en onder voorbehoud van alle rechten.

Bezoek onze website voor meer informatie.

Hoogachtend,
Sandrine Lejeune
Financieel Medewerker

Lootsma & Partners
Gustav Mahlerplein 28 – 1082 MJ
Amsterdam/Netherlands
e: info@lootsmaenpartners.com

Val

Ik ook zelfde mail gekregen maar opgebeld van andere incasso “interpayment services” en dan deze mail van lootsma en partners

Betreft: Betalingsherinnering/Laatste waarschuwing

Factuurnummer: 1039120-2018
Factuurbedrag: € 244,95
Factuurdatum: 25-03-2019

Geachte heer/mevrouw Ketels,

Onder verwijzing naar het telefoongesprek van 25-03-2019 met incasso bureau inter payment service bevestigen wij uw de volgende.

Op 25-03-2019 heeft u een betalings herinnering via mail ontvangen. Hierin hebben zij u gevraagd de openstaande factuur van € 244,95 te betalen.Omdat u in gebreke bent gebleven met het tijdig betalen is het dossier aan ons overgedragen. Daarom zal Lootsma en Partners na 14 dagen actie ondernemen.

Daarom gaan wij over tot beslaglegging op en het verkopen van uw zaken. De wet geeft ons de mogelijkheid om beslag te leggen op onder meer; uw roerende zaken (zoals inboedel / auto), waarbij zaken direct kunnen worden afgevoerd, uw onroerende zaken (zoals eigen woning), uw inkomsten, uw tegoeden op bank-, giro- en spaarrekeningen.

Onze volgende bezoek zal op 18-04-2019, tussen 09.00 en 17.00 uur plaats vinden. Lootsma en Partners zal dan over gaan tot beslaglegging op roerende zaken. Mocht er niemand aanwezig zijn of wordt mij de toegang geweigerd, dan zal ik de toegang forceren en binnentreden in het bijzijn van een sleutelsmid en een daartoe bevoegd politieambtenaar.

Eventueel zullen meerdere en andere soorten beslagen worden gelegd. De kosten van de beslagen komen voor uw rekening. Beslaglegging is te voorkomen door het totaalbedrag DIRECT te betalen naar het volgende rekeningnummer:

IBAN: TR240006701000000057051089
BIC: YAPITRISXXX
t.a.v. BRITISH TRANSASIA IL.

Als u de betaling heeft gedaan verzoeken wij u om een betaalbewijs te mailen naar info@lootsmaenpartners.com onder vermelding van uw naam en factuurnummer zodat wij uw dossier kunnen afhandelen.

Na de betaling ontvangt u een bevestiging en wordt uw dossier gesloten.
Mocht uw betaling deze e-mail gekruist hebben, dan kunt u deze aanmaning als niet verzonden beschouwen.

In afwachting en onder voorbehoud van alle rechten.

Bezoek onze website voor meer informatie.

Hoogachtend,

Sandrine Lejeune
Financieel Medewerker Logo

Lootsma & Partners
Hart van Brabantlaan 12-14
Het Laken, 5038 JL Tilburg
e: info@lootsmaenpartners.com

http://www.lootsmaenpartners.com

Zie is een ander adres tilburg ipv amsterdam

van beeck brigitte

Hallo , zojuist op facebook nog iets gevonden dat mss belangrijk kan zijn : als je lid bent van facebook kan je eens een kijkje gaan nemen op : pasoplichting daar staan verschillende van die incassobureaus op o.a. lootsma & partners.

Dirk

In ieder geval bedankt voor de vele reactie’s
Ik ben een aangifte gaan doen bij de politie en dit is er gezegt geweest. In ieder geval niet betalen maar dit wisten wij al.
Een deurwaarder zal nooit een mail sturen wat en wanneer hij langskomt, dit moet altijd aangetekend. Moesten ze toch in het slechtste geval toch langskomen direct de politie verwittigen. Toch misschien best een klacht indienen bij de politie. Ook heeft de politie contact proberen te nemen met de twee telefoonnummers en ook geen contact gekregen. Dus we kunnen vrij gerust zijn dat er niks van gaat komen

Dirk

Dutre Luc

Aan iedereen gelieve je mails door te sturen naar verdacht@safeonweb.be en leg een klacht neer bij de politie ,BETAAL NIET !!!

van beeck brigitte

Ik heb de mail doorgestuurd naar verdacht@safeonweb.be .
Dank jullie voor de info die jullie stuurden .

jennes Tinny

Hoi allen,

Hier net hetzelfde, zelfde mails, zelfde brutale telefoongesprekken en bedreigingen met een deurwaarder. Ik werd de 1 ste keer gebeld vanuit Durbey en ze wouwen enkel de email versturen als ik binnen de 2 dagen betaalde. Deze oplichters hadden nog een oude email adres van mij die afgesloten was in 2017 maar ik zou zogezegd in januari 2018 gebeld geweest zijn voor een goekopen vakantie ( holiday inn) ik ben gebeld geweest in die tijd, maar uitdrukkelijk gezegd om geen emails te versturen. Want was al eens een keer zo opgelicht. heb direct een mail terug gestuurd naar enterprises met de vraag om mij de documenten te geven die mij aantoonden dat ik hiermee accoord ging. Nooit op gereageerd gehad en 10 april een 2 de brute telefoongesprek met dreigementen. Heb een 2 de klacht ingediend bij de politie en om raad gevraagd. duerwaarder moet eerst 2 keer langskomen en papieren geven en daarna kan er pas inbeslag genomen worden, met de politie erbij en de slotenmaker. Zeker niet betalen en bij het volgende gesprek de telefoon neer gooien zeiden ze. zo hebben ze niet de kracht om je onzeker te maken en je te doen twijfelen om te betalen.
zelfs de rekeningnummers klopte niet en was een klein verschil omdat het niet opviel maar dit moeten ze doen om niet te lang op dezelfde plaats te zijn om gepakt te worden.

1 ste mail na telefoon gesprek op 20/02/2019

The Enterprises
wo 20 feb. 12:32

Geachte heer/mevrouw Jennes,

Verwijzend naar ons telefoongesprek van 20-02-2019 bevestig ik graag de met u gemaakte afspraken.
De vervaltermijn van factuur 583726/2018 met een bedrag van €492,61 is verstreken. Wij hebben hierover afgesproken dat het bedrag van €492,61 voor 22-02-2019 op onze rekening bijgeschreven zal zijn.

IBAN: TR540006701000000052416180
BIC: YAPİTRİS
t.n.v. BRİTİSH TRANSASİA İL. o.v.v. het factuurnummer 583726/2018.

Als u de betaling heeft gedaan verzoeken wij u om een betaalbewijs te mailen naar administratie@thenterprises.eu onder vermelding van uw naam zodat wij uw dossier kunnen afhandelen.

Na de betaling ontvangt u een bevestiging en wordt uw dossier gesloten.

Met deze email verwacht ik onze afspraken goed verwoord te hebben. Mocht u een andere mening toegedaan zijn dan verneem ik dit graag op korte termijn van u via email.

Als uw betaling wederom uitblijft binnen de bovengenoemde termijn, zijn wij genoodzaakt de vordering definitief uit handen te geven.
U zult aansprakelijk worden gesteld voor alle daaruit voortvloeiende renten en incassokosten. Maar wij vertrouwen erop dat u het niet zo ver zal laten komen.

Met vriendelijke groeten,

Femke de Vries
Financieel Medewerker
+31 (0)70 344 100
Email:administratie@thenterprises.eu

Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam
http://www.thenterprises.eu

2 de mail die ik toegestuurd kreeg op 9/04/2019

Betreft: Betalingsherinnering/Laatste waarschuwing

Factuurnummer: 583726-2018
Factuurbedrag: € 492,61
Factuurdatum: 20-02-2019

Geachte heer/mevrouw Jennes,

Onder verwijzing naar het telefoongesprek van 20-02-2019 met incasso bureau The Enterprises bevestigen wij uw de volgende.

Op 20-02-2019 heeft u een betalings herinnering via mail ontvangen. Hierin hebben zij u gevraagd de openstaande factuur van € 492,61 te betalen.Omdat u in gebreke bent gebleven met het tijdig betalen is het dossier aan ons overgedragen. Daarom zal Lootsma en Partners na 14 dagen actie ondernemen.

Daarom gaan wij over tot beslaglegging op en het verkopen van uw zaken. De wet geeft ons de mogelijkheid om beslag te leggen op onder meer; uw roerende zaken (zoals inboedel / auto), waarbij zaken direct kunnen worden afgevoerd, uw onroerende zaken (zoals eigen woning), uw inkomsten, uw tegoeden op bank-, giro- en spaarrekeningen.

Onze volgende bezoek zal op 23-04-2019, tussen 09.00 en 17.00 uur plaats vinden. Lootsma en Partners zal dan over gaan tot beslaglegging op roerende zaken. Mocht er niemand aanwezig zijn of wordt mij de toegang geweigerd, dan zal ik de toegang forceren en binnentreden in het bijzijn van een sleutelsmid en een daartoe bevoegd politieambtenaar.

Eventueel zullen meerdere en andere soorten beslagen worden gelegd. De kosten van de beslagen komen voor uw rekening. Beslaglegging is te voorkomen door het totaalbedrag DIRECT te betalen naar het volgende rekeningnummer:

IBAN: TR240006701000000057051089
BIC: YAPITRISXXX
t.a.v. BRITISH TRANSASIA IL.

Als u de betaling heeft gedaan verzoeken wij u om een betaalbewijs te mailen naar incasso@lootsmaenpartners.com onder vermelding van uw naam en factuurnummer zodat wij uw dossier kunnen afhandelen.

Na de betaling ontvangt u een bevestiging en wordt uw dossier gesloten.
Mocht uw betaling deze e-mail gekruist hebben, dan kunt u deze aanmaning als niet verzonden beschouwen.
In afwachting en onder voorbehoud van alle rechten.

Bezoek onze website voor meer informatie.

Hoogachtend,
Sandrine Lejeune
Financieel Medewerker

Lootsma & Partners
Gustav Mahlerplein 28 – 1082 MJ
Amsterdam/Netherlands
e: info@lootsmaenpartners.com

http://www.lootsmaenpartners.com

Lootsma & Partners
Gustav Mahlerplein 28 – 1082 MJ Amsterdam/Netherlands

Ben blij dat ik hier de nodige info vond om verder stappen te nemen tegen deze oplichters.
groetjes Tinny

Michel - 1950

Idem, eerst de mail en dan een dreigend telefoontje …

Betreft: Betalingsherinnering
Factuurnummer: 745469-2018
Factuurbedrag: € 488,61
Factuurdatum: 15-04-2019

Geachte heer/mevrouw …….,

Onder verwijzing naar het telefoongesprek van vandaag bevestigen wij de volgende afspraken.

Uit onze administratie is gebleken dat bovenvermelde factuur ruim verstreken is.

Wij verzoeken u dan ook met klem om uiterlijk binnen 3 dagen na dagtekening van deze e-mail het openstaande factuurbedrag van € 488,61 op onze bankrekening te voldoen.

IBAN: TR240006701000000057051089
BIC: YAPITRISXXX
t.a.v. BRITISH TRANSASIA IL.

Als u de betaling heeft gedaan verzoeken wij u om een betaalbewijs te mailen naar debiteur@interpaymentservice.be onder vermelding van uw naam en factuurnummer zodat wij uw dossier kunnen afhandelen.

Na de betaling ontvangt u een bevestiging en wordt uw dossier gesloten.

Indien u niet overgaat tot betaling, kunnen wij namens de schuldeiser beslag leggen op uw bezittingen. Dat kan door beslaglegging op uw salaris of uitkering, maar ook door het leggen van beslag op uw huis, inboedel of auto. De kosten van zo’n beslaglegging zijn executiekosten en komen geheel voor uw rekening.

Bezoek onze website voor meer informatie.

Hoogachtend,


top image
Stephanie Janssen

Financieel Medewerker

Logo
mail: debiteur@interpaymentservice.be
phone: +31852265189
http://www.interpaymentservice.be
Inter Payment Service • Verlengde Poolseweg 16, 4818 CL Breda, Nederland
bottom image
The content of this email is confidential and intended for the recipient specified in message only. It is strictly forbidden to share any part of this message with any third party, without a written consent of the sender. If you received this message by mistake, please reply to this message and follow with its deletion, so that we can ensure such a mistake does not occur in the future.

seynhaeve hugo

hier net dezelfde mail van lootsmanenpartner.com. Dat is nu al van in januari. Ze zijn kennelijk goed actief in Vlaanderen. Niet op in gaan en zekers niet betalen !

Koen

Zelfde berichten vandaag ontvangen na een dreigende telefoon

Betreft: Betalingsherinnering
Factuurnummer: 662845-2018
Factuurbedrag: € 451.50
Factuurdatum: 16-04-2019

Geachte heer/mevrouw Proost,

Onder verwijzing naar het telefoongesprek van vandaag bevestigen wij de volgende afspraken.

Uit onze administratie is gebleken dat bovenvermelde factuur ruim verstreken is.

Wij verzoeken u dan ook met klem om uiterlijk binnen 3 dagen na dagtekening van deze e-mail het openstaande factuurbedrag van € 451.50 op onze bankrekening te voldoen.

IBAN: TR240006701000000057051089
BIC: YAPITRISXXX
t.a.v. BRITISH TRANSASIA IL.

Als u de betaling heeft gedaan verzoeken wij u om een betaalbewijs te mailen naar debiteur@interpaymentservice.be onder vermelding van uw naam en factuurnummer zodat wij uw dossier kunnen afhandelen.

Na de betaling ontvangt u een bevestiging en wordt uw dossier gesloten.

Indien u niet overgaat tot betaling, kunnen wij namens de schuldeiser beslag leggen op uw bezittingen. Dat kan door beslaglegging op uw salaris of uitkering, maar ook door het leggen van beslag op uw huis, inboedel of auto. De kosten van zo’n beslaglegging zijn executiekosten en komen geheel voor uw rekening.

Bezoek onze website voor meer informatie.

Hoogachtend,


top image
Stephanie Janssen

Financieel Medewerker

Logo
mail: debiteur@interpaymentservice.be
phone: +31852265189
http://www.interpaymentservice.be
Inter Payment Service • Verlengde Poolseweg 16, 4818 CL Breda, Nederland
bottom image
The content of this email is confidential and intended for the recipient specified in message only. It is strictly forbidden to share any part of this message with any third party, without a written consent of the sender. If you received this message by mistake, please reply to this message and follow with its deletion, so that we can ensure such a mistake does not occur in the future.

Wendy

Gisteren heb ik deze mail ontvangen.
Had ik in januari dit gelezen had ik niet zo dom geweest om de vorige incasso te geloven.

Geachte Heer/Mevrouw Burm,
Betreft: Dwangbevel/Laatste waarschuwing
Factuurnummer: 662540-2018
Factuurbedrag: € 209,95
Factuurdatum: 23-01-2019
Onder verwijzing naar het telefoongesprek van 23-01-2019 met incasso bureau bevestigen wij uw de volgende.

Op 23-01-2019 heeft u een betalings herinnering via mail ontvangen. Hierin hebben zij u gevraagd de openstaande factuur van € 209,95 te betalen.Omdat u in gebreke bent gebleven met het tijdig betalen is het dossier aan ons overgedragen. Daarom zal Lootsma en Partners na 14 dagen actie ondernemen.

Daarom gaan wij over tot beslaglegging op en het verkopen van uw zaken. De wet geeft ons de mogelijkheid om beslag te leggen op onder meer; uw roerende zaken (zoals inboedel / auto), waarbij zaken direct kunnen worden afgevoerd, uw onroerende zaken (zoals eigen woning), uw inkomsten, uw tegoeden op bank-, giro- en spaarrekeningen.

Onze volgende bezoek zal op 30-04-2019, tussen 09.00 en 17.00 uur plaats vinden. Lootsma en Partners zal dan over gaan tot beslaglegging op roerende zaken. Mocht er niemand aanwezig zijn of wordt mij de toegang geweigerd, dan zal ik de toegang forceren en binnentreden in het bijzijn van een sleutelsmid en een daartoe bevoegd politieambtenaar.

Eventueel zullen meerdere en andere soorten beslagen worden gelegd. De kosten van de beslagen komen voor uw rekening. Beslaglegging is te voorkomen door het totaalbedrag DIRECT te betalen naar het volgende rekeningnummer:

IBAN: TR240006701000000057051089
BIC: YAPITRISXXX
t.a.v. BRITISH TRANSASIA IL.

Als u de betaling heeft gedaan verzoeken wij u om een betaalbewijs te mailen naar incasso@lootsmaenpartners.com onder vermelding van uw naam en factuurnummer zodat wij uw dossier kunnen afhandelen.

Na de betaling ontvangt u een bevestiging en wordt uw dossier gesloten.

Mocht uw betaling deze e-mail gekruist hebben, dan kunt u deze aanmaning als niet verzonden beschouwen.

In afwachting en onder voorbehoud van alle rechten.

Bezoek onze website voor meer informatie.

Hoogachtend,

Natalie Detienne
Financieel Medewerker Logo
Lootsma & Partners
Gustav Mahlerplein 28 – 1082 MJ
Amsterdam/Netherlands
e: incasso@lootsmaenpartners.com
http://www.lootsmaenpartners.com

En in Januari heb ik deze ontvangen.

Op 23 jan. 2019 om 10:25 heeft The Enterprises het volgende geschreven:

Geachte heer/mevrouw Burm,

Verwijzend naar ons telefoongesprek van 23-01-2019 bevestig ik graag de met u gemaakte afspraken.
De vervaltermijn van factuur 662540/2017 met een bedrag van € 209,95,- is verstreken. Wij hebben hierover afgesproken dat het bedrag van € 209,95,- voor 24-01-2019 op onze rekening bijgeschreven zal zijn.

IBAN: DE60324500000030031637
BIC: WELADED1KLE
t.n.v. Activa Finance B.V. o.v.v. het factuurnummer 662540/2017.

Als u de betaling heeft gedaan verzoeken wij u om een betaalbewijs te mailen naar administratie@thenterprises.eu onder vermelding van uw naam zodat wij uw dossier kunnen afhandelen.

Na de betaling ontvangt u een bevestiging en wordt uw dossier gesloten.

Met deze email verwacht ik onze afspraken goed verwoord te hebben. Mocht u een andere mening toegedaan zijn dan verneem ik dit graag op korte termijn van u via email.

Als uw betaling wederom uitblijft binnen de bovengenoemde termijn, zijn wij genoodzaakt de vordering definitief uit handen te geven.
U zult aansprakelijk worden gesteld voor alle daaruit voortvloeiende renten en incassokosten. Maar wij vertrouwen erop dat u het niet zo ver zal laten komen.

Met vriendelijke groeten,

Femke de Vries

Financieel Medewerker

+31 (0)70 344 100

Email:administratie@thenterprises.eu

Liesbet Zonnekeyn

Ook ik heb gisteren een mail ontvangen van Lootsma & partners. Vandaag een heel dreigend telefoontje gekregen. Heb niet betaald en op hun mail geantwoord dat ik klacht ging indienen bij de politie!

Geachte Heer/Mevrouw Zonnekeyn,
Betreft: Dwangbevel/Laatste waarschuwing
Factuurnummer: 584802-2018
Factuurbedrag: € 477,95
Factuurdatum: 29-01-2019
Onder verwijzing naar het telefoongesprek van 29-01-2019 met incasso bureau bevestigen wij uw de volgende.

Op 29-01-2019 heeft u een betalings herinnering via mail ontvangen. Hierin hebben zij u gevraagd de openstaande factuur van € 477,95 te betalen.Omdat u in gebreke bent gebleven met het tijdig betalen is het dossier aan ons overgedragen. Daarom zal Lootsma en Partners na 14 dagen actie ondernemen.

Daarom gaan wij over tot beslaglegging op en het verkopen van uw zaken. De wet geeft ons de mogelijkheid om beslag te leggen op onder meer; uw roerende zaken (zoals inboedel / auto), waarbij zaken direct kunnen worden afgevoerd, uw onroerende zaken (zoals eigen woning), uw inkomsten, uw tegoeden op bank-, giro- en spaarrekeningen.

Onze volgende bezoek zal op 30-04-2019, tussen 09.00 en 17.00 uur plaats vinden. Lootsma en Partners zal dan over gaan tot beslaglegging op roerende zaken. Mocht er niemand aanwezig zijn of wordt mij de toegang geweigerd, dan zal ik de toegang forceren en binnentreden in het bijzijn van een sleutelsmid en een daartoe bevoegd politieambtenaar.

Eventueel zullen meerdere en andere soorten beslagen worden gelegd. De kosten van de beslagen komen voor uw rekening. Beslaglegging is te voorkomen door het totaalbedrag DIRECT te betalen naar het volgende rekeningnummer:

IBAN: TR240006701000000057051089
BIC: YAPITRISXXX
t.a.v. BRITISH TRANSASIA IL.

Als u de betaling heeft gedaan verzoeken wij u om een betaalbewijs te mailen naar incasso@lootsmaenpartners.com onder vermelding van uw naam en factuurnummer zodat wij uw dossier kunnen afhandelen.

Na de betaling ontvangt u een bevestiging en wordt uw dossier gesloten.

Mocht uw betaling deze e-mail gekruist hebben, dan kunt u deze aanmaning als niet verzonden beschouwen.

In afwachting en onder voorbehoud van alle rechten.

Bezoek onze website voor meer informatie.

Hoogachtend,

Natalie Detienne
Financieel Medewerker Logo
Lootsma & Partners
Gustav Mahlerplein 28 – 1082 MJ
Amsterdam/Netherlands
e: incasso@lootsmaenpartners.com
http://www.lootsmaenpartners.com

Naïk Van Rossem

Hier hetzelfde.
Ben in januari al klacht gaan indienen en ga dit morgen opnieuw doen.
De politie gaf ook aan dat je best telkens klacht kan neerleggen.

Geachte heer/mevrouw ,

Verwijzend naar ons telefoongesprek van 25-01-2019 bevestig ik graag de met u gemaakte afspraken.
De vervaltermijn van factuur 587430/2017 met een bedrag van € 349,67,- is verstreken. Wij hebben hierover afgesproken dat het bedrag van € 349,67,- voor 28-01-2019 op onze rekening bijgeschreven zal zijn.

IBAN: DE60324500000030031637
BIC: WELADED1KLE
t.n.v. Activa Finance B.V. o.v.v. het factuurnummer 587430/2017.

Als u de betaling heeft gedaan verzoeken wij u om een betaalbewijs te mailen naar administratie@thenterprises.eu onder vermelding van uw naam zodat wij uw dossier kunnen afhandelen.

Na de betaling ontvangt u een bevestiging en wordt uw dossier gesloten.

Met deze email verwacht ik onze afspraken goed verwoord te hebben. Mocht u een andere mening toegedaan zijn dan verneem ik dit graag op korte termijn van u via email.

Als uw betaling wederom uitblijft binnen de bovengenoemde termijn, zijn wij genoodzaakt de vordering definitief uit handen te geven.
U zult aansprakelijk worden gesteld voor alle daaruit voortvloeiende renten en incassokosten. Maar wij vertrouwen erop dat u het niet zo ver zal laten komen.

Met vriendelijke groeten,

Femke de Vries

Financieel Medewerker
+31 (0)70 344 100

Email:administratie@thenterprises.eu

logo
Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam

http://www.thenterprises.eu

Geachte Heer/Mevrouw
Betreft: Dwangbevel/Laatste waarschuwing
Factuurnummer: 587430-2018
Factuurbedrag: € 349,67
Factuurdatum: 25-01-2019

Onder verwijzing naar het telefoongesprek van 25-01-2019 met incasso bureau bevestigen wij uw de volgende.

Op 25-01-2019 heeft u een betalings herinnering via mail ontvangen. Hierin hebben zij u gevraagd de openstaande factuur van € 349,67 te betalen.Omdat u in gebreke bent gebleven met het tijdig betalen is het dossier aan ons overgedragen. Daarom zal Lootsma en Partners na 14 dagen actie ondernemen.

Daarom gaan wij over tot beslaglegging op en het verkopen van uw zaken. De wet geeft ons de mogelijkheid om beslag te leggen op onder meer; uw roerende zaken (zoals inboedel / auto), waarbij zaken direct kunnen worden afgevoerd, uw onroerende zaken (zoals eigen woning), uw inkomsten, uw tegoeden op bank-, giro- en spaarrekeningen.

Onze volgende bezoek zal op 30-04-2019, tussen 09.00 en 17.00 uur plaats vinden. Lootsma en Partners zal dan over gaan tot beslaglegging op roerende zaken. Mocht er niemand aanwezig zijn of wordt mij de toegang geweigerd, dan zal ik de toegang forceren en binnentreden in het bijzijn van een sleutelsmid en een daartoe bevoegd politieambtenaar.

Eventueel zullen meerdere en andere soorten beslagen worden gelegd. De kosten van de beslagen komen voor uw rekening. Beslaglegging is te voorkomen door het totaalbedrag DIRECT te betalen naar het volgende rekeningnummer:

IBAN: TR240006701000000057051089
BIC: YAPITRISXXX
t.a.v. BRITISH TRANSASIA IL.

Als u de betaling heeft gedaan verzoeken wij u om een betaalbewijs te mailen naar incasso@lootsmaenpartners.com onder vermelding van uw naam en factuurnummer zodat wij uw dossier kunnen afhandelen.

Na de betaling ontvangt u een bevestiging en wordt uw dossier gesloten.

Mocht uw betaling deze e-mail gekruist hebben, dan kunt u deze aanmaning als niet verzonden beschouwen.

In afwachting en onder voorbehoud van alle rechten.

Bezoek onze website voor meer informatie.

Hoogachtend,

Natalie Detienne
Financieel Medewerker Logo
Lootsma & Partners
Gustav Mahlerplein 28 – 1082 MJ
Amsterdam/Netherlands
e: incasso@lootsmaenpartners.com
http://www.lootsmaenpartners.com

Narine - Lootsma&Partners

Ik heb giesteren zelvde mail gekregen ,ik had in januari van activa collectum telefoon gekregen dat ik een openstaand bedraag bij hun heb.Ik weet er niks van.Ik heb toen aangifte bij de politie gedaan.Ik moest van inspecteur niet betalen en niet op hun telefoons beantworden .Nu krijg ik dit.Ben niet van plan om te betalen.Ik ga terug naar de politie.

Geachte Heer/Mevrouw Nazaryan,
Betreft: Dwangbevel/Laatste waarschuwing
Factuurnummer: 587266-2018
Factuurbedrag: € 218,61
Factuurdatum: 14-01-2019
Onder verwijzing naar het telefoongesprek van 14-01-2019 met incasso bureau bevestigen wij uw de volgende.

Op 14-01-2019 heeft u een betalings herinnering via mail ontvangen. Hierin hebben zij u gevraagd de openstaande factuur van € 218,61 te betalen.Omdat u in gebreke bent gebleven met het tijdig betalen is het dossier aan ons overgedragen. Daarom zal Lootsma en Partners na 14 dagen actie ondernemen.

Daarom gaan wij over tot beslaglegging op en het verkopen van uw zaken. De wet geeft ons de mogelijkheid om beslag te leggen op onder meer; uw roerende zaken (zoals inboedel / auto), waarbij zaken direct kunnen worden afgevoerd, uw onroerende zaken (zoals eigen woning), uw inkomsten, uw tegoeden op bank-, giro- en spaarrekeningen.

Onze volgende bezoek zal op 30-04-2019, tussen 09.00 en 17.00 uur plaats vinden. Lootsma en Partners zal dan over gaan tot beslaglegging op roerende zaken. Mocht er niemand aanwezig zijn of wordt mij de toegang geweigerd, dan zal ik de toegang forceren en binnentreden in het bijzijn van een sleutelsmid en een daartoe bevoegd politieambtenaar.

Eventueel zullen meerdere en andere soorten beslagen worden gelegd. De kosten van de beslagen komen voor uw rekening. Beslaglegging is te voorkomen door het totaalbedrag DIRECT te betalen naar het volgende rekeningnummer:

IBAN: TR240006701000000057051089
BIC: YAPITRISXXX
t.a.v. BRITISH TRANSASIA IL.

Als u de betaling heeft gedaan verzoeken wij u om een betaalbewijs te mailen naar incasso@lootsmaenpartners.com onder vermelding van uw naam en factuurnummer zodat wij uw dossier kunnen afhandelen.

Na de betaling ontvangt u een bevestiging en wordt uw dossier gesloten.
Mocht uw betaling deze e-mail gekruist hebben, dan kunt u deze aanmaning als niet verzonden beschouwen.
In afwachting en onder voorbehoud van alle rechten.

Bezoek onze website voor meer informatie.

Hoogachtend,

Natalie Detienne
Financieel Medewerker Logo
Lootsma & Partners
Gustav Mahlerplein 28 – 1082 MJ
Amsterdam/Netherlands
e: incasso@lootsmaenpartners.com
http://www.lootsmaenpartners.com
Auteursrechten 2019 lootsmaenpartners.com. Alle rechten voorbehouden.

Gustav Mahlerplein 28 – 1082 MJ – Amsterdam/Netherlands

This email was sent to
narinearman@hotmail.com

why did I get this?

unsubscribe from this list

update subscription preferences

Lootsma & Partners · Gustav Mahlerplein 28 · Amsterdam, 28 1082 MJ · Netherlands

Du Tre Luc

Klacht neerleggen niet betalen en via link die ik eerder heb verstuurd je mail doorzenden

Vicky

Ik kreeg ook reeds telefoons en mails in januari klacht ingediend doe ik dit nu ook best?

Met vriendelijke groeten

Vicky

dirk

Vicky,

Klacht indienen bij de politie en zeker niet betalen,ook je mails doorsturen naar verdacht@safeonweb.be
Dit is wat ik heb meegekregen van de politie.
Ook dit nog “Een deurwaarder zend nooit via mail een brief waarin staat dat hij langskomt. Dit doet hij uitsluitend via een aangetekend schrijven

Met vriendelijke groeten
Dirk

Astrid

Ook al 14 dagen miserie met incassobureau en nu advocaten uit Delft.
Niets besteld en wat een arrogantie aan de telefoon zeg! Zo dreigen!

Geachte Heer/Mevrouw

Betreft: Betalingsherinnering/Laatste waarschuwing
Factuurdatum: 08-04-2019
Factuurnummer: 583263-2018
Factuurbedrag: € 459,60
Administratiekosten: € 149,95
Totaal: € 609,55
Onder verwijzing naar het telefoongesprek van 08-04-2019 met incasso bureau bevestigen wij uw de volgende.

Op 08-04-2019 heeft u een betalings herinnering via mail ontvangen. Hierin hebben zij u gevraagd de openstaande factuur van € 459,60 te betalen.Omdat u in gebreke bent gebleven met het tijdig betalen is het dossier aan ons overgedragen.Het bedrag is inmiddels opgelopen naar € 609,55 i.v.m administratiekosten. Daarom zal Coopmans Advocaten na 14 dagen actie ondernemen.

Daarom gaan wij over tot beslaglegging op en het verkopen van uw zaken. De wet geeft ons de mogelijkheid om beslag te leggen op onder meer; uw roerende zaken (zoals inboedel / auto), waarbij zaken direct kunnen worden afgevoerd, uw onroerende zaken (zoals eigen woning), uw inkomsten, uw tegoeden op bank-, giro- en spaarrekeningen.

Onze volgende bezoek zal op 07-05-2019, tussen 09.00 en 17.00 uur plaats vinden. Coopmans Advocaten zal dan over gaan tot beslaglegging op roerende zaken. Mocht er niemand aanwezig zijn of wordt mij de toegang geweigerd, dan zal ik de toegang forceren en binnentreden in het bijzijn van een sleutelsmid en een daartoe bevoegd politieambtenaar.

Eventueel zullen meerdere en andere soorten beslagen worden gelegd. De kosten van de beslagen komen voor uw rekening. Beslaglegging is te voorkomen door het totaalbedrag DIRECT te betalen naar het volgende rekeningnummer:

IBAN: TR170011100000000085120612
BIC: FNNBTRISXXX
t.a.v. BRITISH TRANSASIA IL.

Als u de betaling heeft gedaan verzoeken wij u om een betaalbewijs te mailen naar debiteuren@coopmansadvocaten.com onder vermelding van uw naam en factuurnummer zodat wij uw dossier kunnen afhandelen.

Na de betaling ontvangt u een bevestiging en wordt uw dossier gesloten.
Mocht uw betaling deze e-mail gekruist hebben, dan kunt u deze aanmaning als niet verzonden beschouwen.

In afwachting en onder voorbehoud van alle rechten.

Bezoek onze website voor meer informatie.

Hoogachtend,

Dirk Guetens
Debiteurenadministratie

Coopmans Advocaten
Poortweg 4, 2612 PA
Delft, Nederland
e: debiteuren@coopmansadvocaten.com

http://www.coopmansadvocaten.com

Auteursrechten 2019 coopmansadvocaten.com. Alle rechten voorbehouden.

Poortweg 4, 2612 PA Delft, Nederland

Dirk

Astrid,
Klacht indienen bij de politie en doorsturen naar verdacht@safeonweb.be . Laat ze maar sturen en bellen ze hebben geen voet om op te staan. Zeker niet betalen

Met vriendelijke groeten
Dirk

pieter

hier niet hetzelfde , maar fungeren blijkbaar ook via “advocaat” coopman uit Delft.. Natuurlijk geen tel.nr en via een Postbus… 🙂

Zeker niet betalen!

De lokale politie doet hier wel niets mee. Enig idee welke instantie achter zo een mannen aangaat?

Leanda - Coopmans advocaten

Vandaag een tweede mail ontvangen, heb klacht bij de politie neergelegd en bij test aankoop. Ze blijven mij ook lastig vallen met anoniem telefoon.

Geachte Heer/Mevrouw Peters,
Betreft: Betalingsherinnering/Laatste waarschuwing
Factuurdatum: 11-04-2019
Factuurnummer: 756859-2018
Factuurbedrag: € 470,60
Administratiekosten: € 149,95
Totaal: € 620,55
Onder verwijzing naar het telefoongesprek van 11-04-2019 met incasso bureau bevestigen wij uw de volgende.

Op 11-04-2019 heeft u een betalings herinnering via mail ontvangen. Hierin hebben zij u gevraagd de openstaande factuur van € 470,60 te betalen.Omdat u in gebreke bent gebleven met het tijdig betalen is het dossier aan ons overgedragen.Het bedrag is inmiddels opgelopen naar € 620,55 i.v.m administratiekosten. Daarom zal Coopmans Advocaten na 14 dagen actie ondernemen.

Daarom gaan wij over tot beslaglegging op en het verkopen van uw zaken. De wet geeft ons de mogelijkheid om beslag te leggen op onder meer; uw roerende zaken (zoals inboedel / auto), waarbij zaken direct kunnen worden afgevoerd, uw onroerende zaken (zoals eigen woning), uw inkomsten, uw tegoeden op bank-, giro- en spaarrekeningen.

Onze volgende bezoek zal op 07-05-2019, tussen 09.00 en 17.00 uur plaats vinden. Coopmans Advocaten zal dan over gaan tot beslaglegging op roerende zaken. Mocht er niemand aanwezig zijn of wordt mij de toegang geweigerd, dan zal ik de toegang forceren en binnentreden in het bijzijn van een sleutelsmid en een daartoe bevoegd politieambtenaar.

Eventueel zullen meerdere en andere soorten beslagen worden gelegd. De kosten van de beslagen komen voor uw rekening. Beslaglegging is te voorkomen door het totaalbedrag DIRECT te betalen naar het volgende rekeningnummer:

IBAN: TR170011100000000085120612
BIC: FNNBTRISXXX
t.a.v. BRITISH TRANSASIA IL.

Als u de betaling heeft gedaan verzoeken wij u om een betaalbewijs te mailen naar debiteuren@coopmansadvocaten.com onder vermelding van uw naam en factuurnummer zodat wij uw dossier kunnen afhandelen.

Na de betaling ontvangt u een bevestiging en wordt uw dossier gesloten.
Mocht uw betaling deze e-mail gekruist hebben, dan kunt u deze aanmaning als niet verzonden beschouwen.

In afwachting en onder voorbehoud van alle rechten.

Bezoek onze website voor meer informatie.

Hoogachtend,

Dirk Guetens
Debiteurenadministratie Logo
Coopmans Advocaten
Poortweg 4, 2612 PA
Delft, Nederland
e: debiteuren@coopmansadvocaten.com
http://www.coopmansadvocaten.com
Auteursrechten 2019 coopmansadvocaten.com. Alle rechten voorbehouden.

Poortweg 4, 2612 PA Delft, Nederland

This email was sent to
leanda_peters@msn.com

why did I get this?

unsubscribe from this list

update subscription preferences

Coopmans Advocaten ·
Poortweg 4
· Delft, 2612 PA · Netherlands

Du Tre Luc

Aan iedereen gewoon klacht neerleggen bij politie jullie mails doorsturen naar voorgaand mailadres door mij gepost .NIET BETALEN !!! Komen tevens noet langs ,privé nummer niet opnemen mocht je toch opgenomen hebben zeggen dat politie op de hoogte is grts Luc

kris

Hoi Hierbij hetzelfde bericht

Volgens Politie komt de mail van Panama en moeten we storten op een Turkse rekening.

Politie meld me on zeker niet in te gaan op de verzoeken en niet te betalen.

Bij het laatste tel. heb ikzelf het heft in handen genomen en hun de les gespeld. Tevens ook bij gemeld dat de politie op de hoogte is.

Nu afwachten tot 7/5

Contact opgenomen met ander advocaten bedrijf in Delft maar daar kennen ze geen Coopmans advocaten.
Ze gingen de zaak verder onderzoeken
https://www.advocatendelft.nl/

Geachte Heer/Mevrouw Verhavert,
Betreft: Betalingsherinnering/Laatste waarschuwing
Factuurdatum: 08-04-2019
Factuurnummer: 941119-2018
Factuurbedrag: € 453,60
Administratiekosten: € 149,95
Totaal: € 603,55
Onder verwijzing naar het telefoongesprek van 08-04-2019 met incasso bureau bevestigen wij uw de volgende.

Op 08-04-2019 heeft u een betalings herinnering via mail ontvangen. Hierin hebben zij u gevraagd de openstaande factuur van € 453,60 te betalen.Omdat u in gebreke bent gebleven met het tijdig betalen is het dossier aan ons overgedragen.Het bedrag is inmiddels opgelopen naar € 603,55 i.v.m administratiekosten. Daarom zal Coopmans Advocaten na 14 dagen actie ondernemen.

Daarom gaan wij over tot beslaglegging op en het verkopen van uw zaken. De wet geeft ons de mogelijkheid om beslag te leggen op onder meer; uw roerende zaken (zoals inboedel / auto), waarbij zaken direct kunnen worden afgevoerd, uw onroerende zaken (zoals eigen woning), uw inkomsten, uw tegoeden op bank-, giro- en spaarrekeningen.

Onze volgende bezoek zal op 07-05-2019, tussen 09.00 en 17.00 uur plaats vinden. Coopmans Advocaten zal dan over gaan tot beslaglegging op roerende zaken. Mocht er niemand aanwezig zijn of wordt mij de toegang geweigerd, dan zal ik de toegang forceren en binnentreden in het bijzijn van een sleutelsmid en een daartoe bevoegd politieambtenaar.

Eventueel zullen meerdere en andere soorten beslagen worden gelegd. De kosten van de beslagen komen voor uw rekening. Beslaglegging is te voorkomen door het totaalbedrag DIRECT te betalen naar het volgende rekeningnummer:

IBAN: TR170011100000000085120612
BIC: FNNBTRISXXX
t.a.v. BRITISH TRANSASIA IL.

Als u de betaling heeft gedaan verzoeken wij u om een betaalbewijs te mailen naar debiteuren@coopmansadvocaten.com onder vermelding van uw naam en factuurnummer zodat wij uw dossier kunnen afhandelen.

Na de betaling ontvangt u een bevestiging en wordt uw dossier gesloten.
Mocht uw betaling deze e-mail gekruist hebben, dan kunt u deze aanmaning als niet verzonden beschouwen.

In afwachting en onder voorbehoud van alle rechten.

Bezoek onze website voor meer informatie.

Hoogachtend,

Dirk Guetens
Debiteurenadministratie
Coopmans Advocaten
Poortweg 4, 2612 PA
Delft, Nederland
e: debiteuren@coopmansadvocaten.com

http://www.coopmansadvocaten.com

Auteursrechten 2019 coopmansadvocaten.com. Alle rechten voorbehouden.

Poortweg 4, 2612 PA Delft, Nederland

Sibiet Dominique

Ik heb deze maand dezelfde mail ontvangen van Lootsma & Partners waarin ook vermeld stond dat ik moest betalen, nu stond er bij mij geen enkel bedrag op gemeld. We zijn ermee naar de politie geweest om klacht in te dienen.
We hebben daar ook een telefoonnummer ontvangen maar blijkbaar bestaat dit nummer niet meer.

Veronique

Hier ook zelfde mails .Eerst sturen ze een mail van een incassobureau interpaymentservice en daarna nog een van een advocatenbureau coopmans uit Delft telkens de dag erna ook telefoon gekregen op een niet zo vriendelijke manier om direct te betalen .Heb klacht neergelegd bij de politie alsook bij verdacht@safeonweb.be en klachten@ombudsmantelecom.be.
Groeten veronique

Nancy Museeuw

Gisteren, 25 april, ook mail ontvangen van Coopman Advocaten.
Brief vol dreigementen en beloven om langs te komen op 7 mei.
Ben benieuwd.

Versporten Ludwine

Blijkbaar zullen advocaten Coopman op 7 mei dit jaar heel wat werk hebben. Ook ik mag een bezoek verwachten. Klacht ingediend bij de politie. Niet betaald. Is er echt geen enkele instantie die aan die phising iets kan doen ? Eigenlijk moesten we allen morele schadevergoeding moeten kunnen eisen. Via de media moet toch ook iets te bereiken zijn.
Ludwine Versporten

Du Tre Luc

Ik heb al paar keer de pers verwittigd doch zij gaan hier niet op in .Blijkbaar niet belangrijk genoeg maar ik en andere vinden van wel aangezien niet iedereen zo diep graaft als sommige en in paniek gewoon alles betalen

kris wouters

ik heb nu al enkele malen telefoon gehad waarop ze mij vriendelijk verzochten om te betalen en zoniet moest ik voor de rechtbank verschijnen en duizenden euros betalen volgens hun ,heb ne keer uit domheid en schrik 300 euro betaald dit kwam op mijn bankrekening op naam van ene Metin Cullha
deze is dus een afperser
heb politie verwtiigd zei zegden niks meer te betalen en het nummer te blokkeren ,hebben mij dit weekend 2 x terug proberen te bellen maar dat lukt nu niet meer daar mijn nummer geblokkkeerd is
ik ben wel bang van hun dreigementen wat moet ik doen ik ben dit beu
kan idd niemand hier iets aan doen om dit te stoppen

nr dat mij belt 32 2 808 39 22

Martine

OP 18/4 ook telefoon gekregen en dezelfde mail van Interpayment service. Vandaag laatste herinnering (zelfde mail als bij velen) vanwege Siegersma Deurwaarders. Als ik niet betaal, komt er op 17/5 een deurwaarder.
Deze middag terug opgebeld met de vraag of ik al betaald had. Zei dat ik mij had geïnformeerd en dat een deurwaarder pas kan ingeschakeld worden na een vonnis van de rechtbank. Ik heb de telefoon toegesmeten! Dat blijft maar duren.

Sara

Op 03/04 ook een e-mail gehad van Inter Payment Service voor een achterstallige betaling en dreigende telefoontjes. Op 23/04 e-mail gehad van coopmans advocaten dat er een deurwaarden zou langskomen op 7 mei.
Heb nog niet betaald maar zo een e-mail van een advocaten kantoor met de melding dat een deurwaarder zal komen en zal toegang forceren als niemand thuis is, is toch wel angstaanjagend. Ben helemaal niet op m’n gemak en zo zou je toch overwegen om te betalen om toch maar te voorkomen dat er een deurwaarden aan je huis staat.

Zijn er anderen die ook gelijkaardige e-mail gekregen hebben met een datum waarop de deurwaarder zou langskomen en is er dan effectief iemand langs geweest?

Wat is jullie advies, antwoord ik op deze mail naar het advocaten kantoor met de vraag voor originele factuur, aanmaningen?

Du Tre Luc

Hey Sara ,Niet betalenngewoon negeren kopen niet langs klacht indien bij politie is alles .Indiener nog eens bellen gewoon zrggenndat je politie hebt verwittigd dan stoppen ze grts

V. - Siegersma Deurwaarders

Eerste telefoon (privénummer) op 18/04/’19 van een incassobureau onmiddellijk gevolgd door een mail met een bedrag voor mij een ongekende bestelling. Deze mail heb ik gemeld bij de politie en bij verdacht@safeonweb.be. Twee weken later kreeg ik een mail van Siegersma Deurwaarders uit Roermond. Als ik, het inmiddels opgelopen, bedrag niet betaal, komt op 23/05/’19 een deurwaarder langs met slotenmaker en politie. Wanneer ik niet thuis ben, verschaffen ze zich zelf toegang tot mijn woning. Ook deze mail heb ik gemeld bij de politie, doorgestuurd naar verdacht@safeonweb.be en me aangemeld bij FOD ECONOMIE (tel.nr: 0800 120 33). Via hun site kan je terecht bij “MELDPUNT” waar je de ganse historie kan melden en tevens bijlagen (bijv. mails) toevoegen. Ik hoop dat dit helpt niet alleen voor mezelf maar ook voor ieder die hiermee te maken krijgt. Mvg.

Eddy

vandaag telefoon gekregen om onderstaande mail te betalen. Het gaat hier om een ander incassobureau Europe Collect. Wat raden jullie mij aan?

Betreft: Betalingsherinnering
Factuurnummer: 849591-2018
Factuurbedrag: € 464,67
Factuurdatum: 08-05-2019

Geachte heer/mevrouw Pluquet,

Onder verwijzing naar het telefoongesprek van vandaag bevestigen wij de volgende afspraken.

Uit onze administratie is gebleken dat bovenvermelde factuur ruim verstreken is.

Wij verzoeken u dan ook met klem om uiterlijk binnen 3 dagen na dagtekening van deze e-mail het openstaande factuurbedrag van € 464,67 op onze bankrekening te voldoen.

IBAN: TR170011100000000085120612
BIC: FNNBTRISXXX
t.a.v. BRITISH TRANSASIA IL.

Als u de betaling heeft gedaan verzoeken wij u om een betaalbewijs te mailen naar administratie@europecollectbv.com onder vermelding van uw naam en factuurnummer zodat wij uw dossier kunnen afhandelen.

Na de betaling ontvangt u een bevestiging en wordt uw dossier gesloten.

Indien u niet overgaat tot betaling, kunnen wij namens de schuldeiser beslag leggen op uw bezittingen. Dat kan door beslaglegging op uw salaris of uitkering, maar ook door het leggen van beslag op uw huis, inboedel of auto. De kosten van zo’n beslaglegging zijn executiekosten en komen geheel voor uw rekening.

Bezoek onze website voor meer informatie.

Hoogachtend,
Steve Millecam
Financieel Medewerker

Europe Collect
Stationspark 8, 4462 DZ
Goes/Netherlands
e: administratie@europecollectbv.com

http://www.europecollectbv.com

Europe Collect
Stationspark 8, 4462 DZ
Goes/Netherlands

Du Tre

Niet betalen ,negeren klacht neerleggen bij politie
Grts luc

Martine

Vandaag weeral mail gekregen; gaat over zelfde incassobureau maar andere deurwaarder?

Geachte Heer/Mevrouw Derde,
Betreft: Betalingsherinnering/Laatste waarschuwing
Factuurdatum: 18-04-2019
Factuurnummer: 751548-2018
Factuurbedrag: € 489,61
Administratiekosten: € 211,95
Totaal: € 701,56
Onder verwijzing naar het telefoongesprek van 18-04-2019 met incasso bureau bevestigen wij uw de volgende.

Op 18-04-2019 heeft u een betalings herinnering via mail ontvangen. Hierin hebben zij u gevraagd de openstaande factuur van € 489,61 te betalen.Omdat u in gebreke bent gebleven met het tijdig betalen is het dossier aan ons overgedragen. Het bedrag is inmiddels opgelopen naar € 701,56 i.v.m administratiekosten. Daarom zal Partners & Co na 14 dagen actie ondernemen.

Daarom gaan wij over tot beslaglegging op en het verkopen van uw zaken. De wet geeft ons de mogelijkheid om beslag te leggen op onder meer; uw roerende zaken (zoals inboedel / auto), waarbij zaken direct kunnen worden afgevoerd, uw onroerende zaken (zoals eigen woning), uw inkomsten, uw tegoeden op bank-, giro- en spaarrekeningen.

Onze volgende bezoek zal op 31.05.2019, tussen 09.00 en 17.00 uur plaats vinden. Partners & Co zal dan over gaan tot beslaglegging op roerende zaken. Mocht er niemand aanwezig zijn of wordt mij de toegang geweigerd, dan zal ik de toegang forceren en binnentreden in het bijzijn van een sleutelsmid en een daartoe bevoegd politieambtenaar.

Eventueel zullen meerdere en andere soorten beslagen worden gelegd. De kosten van de beslagen komen voor uw rekening. Beslaglegging is te voorkomen door het totaalbedrag DIRECT te betalen naar het volgende rekeningnummer:

IBAN: TR170011100000000085120612
BIC: FNNBTRISXXX
t.a.v. BRITISH TRANSASIA IL.

Als u de betaling heeft gedaan verzoeken wij u om een betaalbewijs te mailen naar incasso@partnersenco.com onder vermelding van uw naam en factuurnummer zodat wij uw dossier kunnen afhandelen.

Na de betaling ontvangt u een bevestiging en wordt uw dossier gesloten.
Mocht uw betaling deze e-mail gekruist hebben, dan kunt u deze aanmaning als niet verzonden beschouwen.

In afwachting en onder voorbehoud van alle rechten.

Bezoek onze website voor meer informatie.

Hoogachtend,

Nathalie van Kerckhoven
Debiteurenadministratie

Partners & Co
Noorderlaan 147, box 9 – 2030
Antwerpen – België
e: incasso@partnersenco.com
http://www.partnersenco.com

Martine

Ze blijven maar proberen…..

Vital

Vandaag ook gelijkaardige mail ontvangen van Europe collect. Ook via anoniem nummer gebeld om te melden dat dit binnen 3 dagen betaalt moet zijn! Ga morgen klacht indienen bij de politie. Ook al doorgestuurd naar “verdacht@safeonweb.be”
Wat een gedoe…

Paul

IK heb vandaag ook zo’n mail van Europecollect gekregen nadat ik door een prive nummer gecontacteerd ben geweest

klacht neergelegd bij de politie en mail geforward naar verdacht@safeonweb.be

P

Beste Eddy, Martine, Vital, Paul,

Ik kreeg exact dezelfde emails en dreigende anomieme telefoons van Europe Collect en Partners en co om te storten aan Britsh transasia of TBK tours altijd op een Turks rekening-nr.

Alles doorgestuurd naar verdacht@safeonweb, politie ingelicht en ook klacht ingediend bij meld.fraude.be bij fod financien. Ik ben wel beetje opgelucht dat ik niet het enige slachtoffer ben. Zeker niet betalen!!

Groeten

Christel

Eigenlijk zelfde verhaal, aanbieding per telefoon sept 2018: 50 loten gratis nadien 50€ per maand. Opzeggen via link in mail die zij sturen, heb ik helaas niet gedaan. 1ste keer tel in januari 319 € te betalen. Voor iets dat ik nooit ontvangen heb ik dacht het niet. Volgende telefoons zijn anoniem en dreigend. Ben er mee naar politie geweest en daar vertellen ze mij dat er voor een abonnement getekend dient te worden. Ok dat is dan weer opgelost want dat heb ik niet gedaan. Volgende telefoon van Lootsma en partners, krijg nog 14 dagen en dan komt de deurwaarder. Ter bevestiging een mail met zelfde gegevens als wat ik hier boven gelezen heb. Ze gaan langskomen en inboedel noteren of meenemen. Niemand gezien hoor. Vandaag opnieuw een telefoon gekregen, opnieuw het verhaal van mij over de politie, nooit iets ontvangen, geen aanmaning of wat dan ook. Plots heb ik digitaal getekend volgens de arrogante dame. Deze keer dreigt ze met deurwaarder en de 1000den € die er zullen bijkomen. Wanneer stopt dit? Wat kan ik nog meer doen? Ik weet dat ze me niets kunnen doen, maar de af en toe opstekende ongerustheid, onzekerheid is moordend. Politie heeft alleen een melding gemaakt. Ik ben wel blij dat ik alleen ben.

Christel

Eigenlijk zelfde verhaal, aanbieding per telefoon sept 2018: 50 loten gratis nadien 50€ per maand. Opzeggen via link in mail die zij sturen, heb ik helaas niet gedaan. 1ste keer tel in januari 319 € te betalen. Voor iets dat ik nooit ontvangen heb ik dacht het niet. Volgende telefoons zijn anoniem en dreigend. Ben er mee naar politie geweest en daar vertellen ze mij dat er voor een abonnement getekend dient te worden. Ok dat is dan weer opgelost want dat heb ik niet gedaan. Volgende telefoon van Lootsma en partners, krijg nog 14 dagen en dan komt de deurwaarder. Ter bevestiging een mail met zelfde gegevens als wat ik hier boven gelezen heb. Ze gaan langskomen en inboedel noteren of meenemen. Niemand gezien hoor. Vandaag opnieuw een telefoon gekregen, opnieuw het verhaal van mij over de politie, nooit iets ontvangen, geen aanmaning of wat dan ook. Plots heb ik digitaal getekend volgens de arrogante dame. Deze keer dreigt ze met deurwaarder en de 1000den € die er zullen bijkomen. Wanneer stopt dit? Wat kan ik nog meer doen? Ik weet dat ze me niets kunnen doen, maar de af en toe opstekende ongerustheid, onzekerheid is moordend. Politie heeft alleen een melding gemaakt. Ik ben wel blij dat ik alleen niet ben. Groeten

Vero

Wij hebben dit ook meegemaakt. Dreigde ook met een deurwaarder maar deze komen niet langs en als ze bellen gewoon zeggen dat de politie is verwittigd. Zijn valse dreigementen hebben alles laten controleren en zou een rekeningnummer van in Turkije zijn

Evie

Hier herzelfde gebeurt. Werd gebeld door 02888569231 en ik zou geld moeten storten voor iets dat ik vorig jaar geaccepteerd zou hebben. nooit iets van gehoord. Deze mail heb ik ontvangen. Ik ga ermee naar de politie.
Dank jullie wel voor dit platform want ik dit blijft toch hangen als je neit zeker weet of het fake is!

Geachte heer/mevrouw Geysen,

Onder verwijzing naar het telefoongesprek van vandaag bevestigen wij de volgende afspraken.

Uit onze administratie is gebleken dat bovenvermelde factuur ruim verstreken is.

Wij verzoeken u dan ook met klem om uiterlijk binnen 3 dagen na dagtekening van deze e-mail het openstaande factuurbedrag van € 450,70 op onze bankrekening te voldoen.

Naam van de begunstıgde:TBK TOURS LTD
IBAN: TR030011100000000087597371
BIC: FNNBTRISXXX

Als u de betaling heeft gedaan verzoeken wij u om een betaalbewijs te mailen naar incasso@hardenbergenbeukers.com onder vermelding van uw naam en factuurnummer zodat wij uw dossier kunnen afhandelen.

Na de betaling ontvangt u een bevestiging en wordt uw dossier gesloten.

Indien u niet overgaat tot betaling, kunnen wij namens de schuldeiser beslag leggen op uw bezittingen. Dat kan door beslaglegging op uw salaris of uitkering, maar ook door het leggen van beslag op uw huis, inboedel of auto. De kosten van zo’n beslaglegging zijn executiekosten en komen geheel voor uw rekening.

Bezoek onze website voor meer informatie.

Hoogachtend,
Nathalie Collette
Financieel Medewerker Logo

Hardenberg & Beukers
Buntgras 12 3068 BL
Rotterdam – Nederland
e: info@hardenbergenbeukers.com

martin gijtenbeek/h.j.van den berg - DISCOUNT CARD EUROPE/fiad incasso

GEACHTE, IK HEB OP 5-3-2020 7 SPOOKFACTUREN ONTVANGEN VAN GENOEMD INCASSOBUREAU.TOTAAL ONG. 1500 EURO.DIT WAS VOOR EEN CARD?nooit iets gehad en /of gebruikt. Periode 2006-2010.schandalig , en pure oplichting. DAT JULLIE VIA SPOOKFACTUREN ZO JE GELD WILLEN. P.S./ik heb dit gemeld via social media, toegespeeld naar de ombudsman, en via een gesprek gemeld bij de politie. Ik betaal geen cent.//ook mijnhuisgenoot h.j.van den berg niet.PURE GELDKLOPPERIJ EN OPLICHTING. //LEES TROS RADAR EN KASSA. Ik zal niet betalen voor niets. BLIJVEN JULLIE HET MAAR SPELEN VIA fiad, DAN ZIEN WIJ ELKAAR BIJ DE RECHTER.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond