Deel dit artikel
-

Coolblue opent winkel in hartje Leiden

Coolblue opent komend najaar zijn tiende fysieke winkel in Nederland. In het centrum van Leiden verschijnt aan de Breestraat, tegenover het stadhuis, een zaak van 600 vierkante meter.

De winkel treft hiertoe de voorbereidingen en hoopt in het voorjaar een locatie te openen met meer dan duizend artikelen. Er zal ook een reparatiebalie in het pand zijn.

Directeur Pieter Zwart zegt in een persbericht: “Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even vasthouden en uitproberen. Zoek je een nieuwe koptelefoon, dan wil je eerst horen hoe die écht klinkt. Ga je voor een nieuwe smartphone, dan wil je deze eerst even vasthouden en zien.”

Vestiging Leiden vult een geografisch gat tussen Den Haag, Haarlem en Amsterdam.

Er wordt nog gezocht naar veertig nieuwe medewerkers.

Deel dit bericht

5 Reacties

Kees

En wanneer wordt hrt geografische gat tussen Groningen en Leiden opgevuld? Liefst een zaak in Kampen, desnoodsZwolle.

Maurice

Dit is wel het allerslechtste stuk waar je kan gaan zitten. Geen enkele loop van winkelend publiek daar en niet met de auto bereikbaar….

Peter

Binnen een paar weken opent er een grote parkeergarage aan het einde van de straat. Tevens is de verbinding tussen de Haarlemmerstraat en de Breestraat verbetert en vormt er zich een “winkelrondje”. Ik denk dat de komst van Coolblue hier positief aan bijdraagt.

Mike - Electroworld

Prachtig, in de winkel heerlijk je product uitzoeken en ter plekke googelen naar de goedkoopste aanbieder en daar de aanschaf doen.

frankdigitaal

Hetgeen ik ervan heb vernomen is de opening niet in het Najaar (zoals beschreven) maar medio Mei 2020.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond