Deel dit artikel
-

Coolblue verkoopt tijdelijk, selectief mondkapjes

Coolblue is een van de partijen die helpt om Nederlandse zorgverleners aan duizenden en duizenden mondkapjes te helpen. De webwinkel stelt zijn magazijn en online checkout te beschikking.

De elektronicawinkel is een van de partijen die bijspringt bij het op grote schaal importeren van mondkapjes uit China. Die voldoen aan de richtlijnen van het RIVM. De twee andere grote operationele partijen zijn KLM en Flexport. De eerste vliegt een per week heen en weer naar Shanghai, de tweede neemt inklaring en transport naar Coolblue voor zijn rekening.

Het initiatief Hulptroepen.nu, geinitieerd door Bernd Damme en Camille van Gestel, wil tegen een betaalbare prijs mondkapjes aanbieden aan zorgverleners met een geldige AGB-code. Ze kopen de gezichtsbescherming per honderden of duizenden tegelijk. Particulieren kunnen er niet terecht.

In twaalf grote steden kan Coolblue zijn eigen netwerk van fietsbezorgers inzetten om, buiten de planning van PostNL, mondpakjes met voorrang zo snel mogelijk naar de koper te brengen.

Foto: Olgierd Rudak (cc)

Deel dit bericht

3 Reacties

Mijntje

Ongelofelijk duur!!! Abnormaal om zulke hoge prijzen voor mondkapjes te vragen!! En er flink aan te verdienen..Coolblue jullie zijn diep in mijn achting gezonken..

A.Weeda

Hoezo geen winst ,Hier wordt toch dik mee verdient of lijkt het zo!

Erwin Boogert - Emerce

A. Weeda, wil je je rekensom delen?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond