Deel dit artikel
-

Dagelijks sluiten tientallen kledingwinkels aan op Zalando

Sinds begin 2021 sloten meer dan vijfhonderd winkeliers zich aan op Zalando daar kleding en accessoires te verkopen.

Inmiddels zijn meer dan drieduizend fysieke winkels online actief op het Duitse handelsplatform als verkoper via het zogeheten Connected Retail-netwerk.

Vanochtend werd bekend dat C&A aansluit op Connected Retail met een selectie van Duitse winkels. In de komende weken zul het meer winkels toevoegen. Bestellingen worden uitgevoerd door lokale winkels, maar de verkoper kan ook besluiten om dat vanuit een centraal magazijn te doen. Dat geeft hij aan in een speciaal online dashboard van de modemarktplaats.

“De samenwerking met Zalando naast C&A’s eigen online shop versterkt onze omnichannel-strategie. We verstevigen onze positie als een van Europa’s toonaangevende modemerken die een breed scala aan duurzamere producten aanbieden”, aldus Martijn van der Zee, Chief Merchandise & Sourcing Officer bij C&A Europa.

De marktplaatsfunctie van Zalando bestaat al jaren, maar het bedrijf heeft nooit haast gemaakt met de doorontwikkeling en uitrol ervan. Het is ook nog lang niet in alle Zalando-landen beschikbaar.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond