Deel dit artikel
-

Dekbed Discounter sluit strategisch pact met Yellowgrape

Het moederbedrijf van Dekbed Discounter, Koopjedeal, De Arend en WoonQ sluit een strategische samenwerking met e-commercebureau Yellowgrape.

Voor Jamani Group betekent dat een omslag in zijn werkwijze, want tot op heden werkte het op onderdelen met meerdere bureaus samen. De keuze voor één leverancier geeft brengt COO Maurice Rustwat van Jamani Group rust en focus.

“We zijn nu in staat om de snelle groei op onze verschillende labels voort te zetten.”

Yellowgrape laat zich betalen naar geleverd resultaat. “Het is de derde klant met wie we dat doen”, zegt directeur en oprichter Johan Smits van het e-commercebureau. “We deden al uitvoerend werk, maar mogen nu ook meedenken over de strategie. Als je op dat niveau samenwerkt wordt meer bespreekbaar. Aan onze kant kunnen we bepalen hoeveel tijd we er dan aan besteden.”

Smits denkt dat meer bedrijven vergelijkbare, diepe overeenkomsten gaan sluiten met specialistische leveranciers.

Jamani Group begon ooit met Dekbed Discounter, dat fuseerde met De Arend en kocht in juli 2019 Koopjedeal erbij uit het faillissement. Dekbed Discounter en Koopjedeal staan in de Twinkle100, de lijst webshops met de grootste verkoopcijfers.

Smits over zijn werk voor het e-commercebedrijf: “We leggen een datalake aan en investeren in machine learning voor betere voorspellingen. We werken altijd met tooling van derde partijen voor onze creativiteit.”

Foto: kuldeep singh (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond