Deel dit artikel
-

Dept koopt Amerikaans softwarebedrijf Devetry

Dept doet in de VS zijn vierde overname om de positie op de Noord-Amerikaanse markt verder uit te bouwen. Het koopt softwarebedrijf Devetry uit Denver is gespecialiseerd in ERP, CRM, cloudtoepassingen en DevOps-diensten.

Devetry is de volgende schakel aan de Amerikaanse ketting van Dept. Die bestaat nu uit Rocket Insights, BASIC en Byte. De partijen doen geen uitspraken over de financiële kant van de transactie. Er wordt enkel gemeld dat Devetry is opgericht in 2015 en dat het qua omzet verdubbelde afgelopen jaar.

CEO Brett Truka zegt in een persbericht: “Door ons aan te sluiten bij Dept kunnen we onmiddellijk onze wereldwijde aanwezigheid opschalen en ons serviceaanbod op gebied van data, digitale marketing en commerce uitbreiden via een breed scala aan technologieën.”

Dept bouwde afgelopen jaren, met investeerder Waterland, in Noord-West Europa een bedrijvengroep met daarin verschillende digitale expertises. Sinds de overname door Carlysle eind 2019 richt het zijn pijlen op expansie op de Noord-Amerikaanse markt.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond