Deel dit artikel
-

Didiyo start bezorgapp voor etnische supermarkten

De nieuwe bezorgapp Didiyo wil producten van lokale etnische supermarkten thuisbezorgen: van Turkse broden tot Marokkaanse thee.

De huidige aangesloten buurtsupers zijn volgens de initiatiefnemers met zorg geselecteerd en elke week wordt een nieuwe gemeente aan het platform toegevoegd. Eindhoven heeft de primeur, later volgen onder meer Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Tilburg en Rotterdam.

Om de bezorging te faciliteren stelt Didiyo bezorgvoertuigen ter beschikking, zoals elektrische scooters of tuktuks. Al het overige, zoals het klaarzetten en bezorgen van de bestellingen, handelen de betreffende supermarkten verder zelf af.

Didiyo richt zich met name op Turkse, Surinaamse, Marokkaanse en Poolse supermarktondernemers. Dat zijn de grootste bevolkingsgroepen met een migratieachtergrond.

De meeste deelnemende supermarkten hanteren een tijdslot van twee uur en bezorgen de boodschappen al vanaf 2,95 euro tot aan de voordeur.

Hoewel Didiyo zich op een specifieke groep winkeliers richt, ziet het bedrijf meer dan genoeg ruimte voor internationale uitbreiding. Begin 2022 wil de app ook in België en Duitsland lanceren.

De app is vanaf vandaag geheel gratis te downloaden, in de App Store (iOS) of Play Store (Android).

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond