Deel dit artikel
-

Digital Marketing Live: hoe je een plekje bouwt in de metaverse

Metaverse en NFT’s zijn de talk of town. Inmiddels zijn talloze bedrijven wereldwijd bezig om de vele mogelijkheden van NFT’s (niet-inwisselbare tokens) in te zetten voor het bedrijf of zelfs al een plekje te bouwen in de metaverse.

Voor marketeers misschien een onbekende wereld. Wat kan er allemaal al, wat gebeurt er allemaal en hoe ziet de toekomst er uit? Op Emerce Digital Marketing Live! hoor je donderdag actuele cases.

Jan Scheele is sinds 2015 actief in de blockchain industrie en verbonden aan de Blockchain Netherlands Foundation (BCNL), sinds 2016 de brancheorganisatie voor blockchain-technologie in Nederland. BCNL is een ecosysteem waar kennisdeling plaatsvindt om de adoptie van blockchain-technologie te bespoedigen.

In februari kwam de organisatie samen voor de opening van het eerste Blockchain Lab van Nederland, in de voormalige Haarlemse koepelgevangenis Cupola XS. De BCNL introduceerde daar het eerste officiële blockchain laboratorium van Nederland, tijdens het grootste NFT event van Nederland: ‘NFTx’.

Foto Peter Boer

Wat is nu, nieuw en next in digital marketing? 2 juni is dé happening voor duizenden nieuwsgierige en ambitieuze marketing en media professionals. Beleef het nieuwste van het nieuwste in digital marketing met de parade aan keynotes, user cases van gevestigde en upcoming brands, bedrijven en bureaus. Tickets hier.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond