Deel dit artikel
-

Directeur Tradedoubler Nederland weg

Een klein jaar na zijn aantreden is directeur Govert van Eerde al weer vertrokken als directeur van Tradedoubler in Nederland.

De functie van Van Eerde wordt waargenomen door Pascal Gayat, degene aan wie de Nederlander binnen de organisatie verantwoording aflegde. Gayat is Tradedoublers baas over de Benelux en Frankrijk.

Van Eerde heeft het bedrijf om persoonlijke redenen verlaten.

In een reactie aan deze uitgave zegt de Fransman dat hij de leiding over Nederland voor de middellange termijn overneemt. Hij noemt daarbij het recente ACM-besluit over Daisycon als een dossier waar hij zijn kennis graag inbrengt op de Nederlandse markt. In Frankrijk stond de performancemarkt jaren geleden voor een vergelijkbaar geval, wat daar met een vorm van zelfregulering is opgelost.

“Bovendien zie je dat de performancemarketing breder wordt. Het is niet enkel display maar ook e-mail en Facebook. Die combinatie van die drie wordt steeds meer ingezet voor leadgeneration.”

Affiliatemarketingbedrijf Tradedoubler presenteert aanstaande vrijdag de financiële resultaten over het derde kwartaal. Hoe die cijfers ook zullen zijn, de internationale directie zal erop wijzen dat het bedrijf spoedig een strategisch nieuwe koers inslaat.

Foto: John Blyberg (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond