Deel dit artikel
-

Duizend virtuele exposanten voor CES 2021

Niet minder dan 1000 exposanten doen mee aan de virtuele Consumer Electronics Show (CES) in januari. Dat heeft de organisatie dinsdag bekend gemaakt.

Vanwege corona kan de jaarlijkse beurs in 2021 niet worden georganiseerd in Las Vegas. De CES Digital Venue is opgezet samen met Microsoft en is gedurende meerdere dagen (11 – 14 januari) geopend. Ook zijn er speciale dagen voor de media.

Exposanten die hebben toegezegd zijn Canon, Hisense, Intel, Lenovo, LG Electronics, Panasonic, Philips, Sony, Samsung Electronics, TCL en Voxx, maar ook Bridgestone, Caterpillar, Indy Autonomous Challenge, John Deere, L’Oréal en Procter & Gamble.

Thema’s die op de beursvloer aan bod komen zijn onder meer kunstmatige intelligentie, 5G, digitale gezondheid en slimme steden.

Er zijn virtuele presentaties van Keith Enright, Chief Privacy Officer van Google, Damien Kieran, Chief Privacy Officer van Twitter en Anne Toth van Amazon Alexa naast die van Verizons Hans Vestberg, General Motors’ Mary Barra, AMD’s Lisa Su en WarnerMedia’s Ann Sarnoff.

Technologie- en hardwarebeurs Computex in Taiwan zal volgend jaar weer fysiek plaatsvinden van 1 tot en met 4 juni. Computex 2021 wordt gehouden in de Taipei Nangang Exhibition Hall 1 en 2 en het Taipei International Convention Centre.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond