Deel dit artikel
-

Dylan Haegens sluit aan op RTL’s Divimove

Een van Nederlands bekendste YouTubers, Dylan Haegens, sluit zich aan op het netwerk van Divimove. Deze dochter van RTL helpt zijn commerciële belangen behartigen en kan helpen nieuwe producten ontwikkelen.

Met het nieuwe talent lijkt RTL het verlies van StukTV ruim te compenseren, al zijn het formeel gezien twee verschillende routes. Het is immers niet RTL Nederland dat Dylan Haegens tekent, maar het online mediabedrijf Divimove dat onder de RTL Group valt.

Divimove gaat de YouTube-kanalen Dylanhaegens, TeamDylanHaegens en Marit tussen de Mannen helpen exploiteren. Tot op heden verzorgde Haegens de exploitatie en productontwikkeling zelf en met zijn team van Liever Sociaal uit Venray.

Het Nederlandse kantoor van het Duitse bedrijf gaat Haegens ook helpen zijn merkrechten beschermen tegen misbruik door derden.

“We gaan de de kanalen van Dylan Haegens helpen groeien en in contact brengen met merken voor samenwerkingen”, zegt Divimove in een reactie aan deze uitgave. Welke vorm die samenwerkingen krijgen, moet nog blijken. De media-ondernemer heeft naast de YouTube-kanalen (900 miljoen weergaven, 2 miljoen kijkers) ook een eigen tijdschrift ‘De Dylan’ ook een eerste speelfilm ‘De film van Dylan Haegens’ ontwikkeld.

Divimove en Haegens werkten eerder al samen aan kleinere projecten. Financiële details over het contract worden niet bekendgemaakt.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond