Deel dit artikel
-

eBay koopt Britse bezorger Shutl

eBay heeft de Britse bezorgdienst Shutl overgenomen, de nummer twee uit de Emerce Best European Startups 2013. Het bedrijf gaat goederen binnen een uur bezorgen onder de noemer eBay Now.

eBay Now bestond deels als mobiele dienst  al in de Verenigde Staten, maar wordt nu ook naar Londen uitgebreid. In Engeland bestrijkt Shutl al bijna in het gehele land.

Volgens het eigen blog blijft Shutl gewoon samenwerken met zijn huidige partners in Engeland en de VS en zal met spoedig ook in andere landen van start gaan.

Shutl, opgericht in 2009 door Tom Allason, dreef tot nu toe vooral op financiering van Britse ‘angels’. Zo werd bij Hummingbird Ventures, UPS Strategic Enterprise Fund, e.ventures en Notion Capital 8,69 miljoen dollar opgehaald. Het overnamebedrag is niet bekendgemaakt.

Shutle had bijna de eerste plaats bereikt in de Emerce Best European Startups 2013, zoals die tijdens eDay is aangekondigd. De startup eindigde net onder de nummer één, muziekportal Deezer.

In het novembernummer van Emerce magazine onder meer een interview met CEO Tom Allason over Shutl en hun toekomstplannen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond