Deel dit artikel
-

Edward Knol nieuwe COO Candid, wil internationaal

Edward Knol treedt toe tot de directie van bureaugroep Candid en krijgt de functie van COO. Hij wordt verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en integratie van de bureaus.

Het nieuws over zijn vertrek bij Born05 is koud bekend of Knols volgende stap wordt al duidelijk. Als COO neemt hij een deel van de taken van CEO Ruud Wanck over zodat deze zich samen met oprichter Gerard Ghzarian kan richten op de internationale groei van het platform.

Het is niet duidelijk op welke buitenlandse markten Candid zich wil richten. De Candid-site is deels al in het Engels geformuleerd. Het bedrijf met tien labels heeft kantoren in Amsterdam, Leiden en Rotterdam.

Ruud Wanck in een persbericht: “Omdat we de ambitie hebben om te blijven groeien, is het belangrijk dat nieuwe bureaus en expertises naadloos in ons platformmodel worden ingepast. Edward heeft bewezen dat hij acquisities en integratie op professionele wijze kan managen, zowel vanuit het oogpunt van klanten en adverteerders als vanuit de bureaus zelf.” Onder Knols leiding werden Blauw Gras en Glasnost toegevoegd aan Born05 Group, dat nu Ace heet.

Candid nam vorige week PR-bureau Coopr over.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond