Deel dit artikel
-

Voor het eerst concurrentie voor Canal Digitaal

Canal Digitaal krijgt concurrentie van een nieuwe satellietaanbieder Joyne. Die richt zich op recreanten, thuis of een tweede huis in West-Europa.

Canal Digitaal had tot nu toe alleen concurrentie van de kabel of glasvezel. Voor afgelegen regio is satelliet vaak de enige mogelijkheid om tv te ontvangen. Nu is er dan voor het eerst een concurrent opgestaan.

Het zenderaanbod bestaat uit tv-zenders van NPO, RTL, SBS Broadcasting, Discovery Networks Benelux, FOX International Channels Benelux, Muziekkiosk, Xite, regionale omroepen en VRT. Het merendeel wordt in HD kwaliteit aangeboden, meldt TotaalTV.

Consumenten kunnen een abonnement voor een periode van één, drie, zes of twaalf maanden afsluiten.

Het goedkoopste abonnement is Travel Lite met de zenders van NPO, RTL, SBS Broadcasting, Discovery HD, Eurosport HD en de regionale omroepen.

Joyne maakt bij het zenderaanbod gebruik van de zogenoemde Conax-codering. Om naar de zenders te kunnen kijken is een Conax CI+ module met virtuele smartcard nodig.

Deel dit bericht

8 Reacties

Brand - Prive

Eindelijk variatie in tijdsduur abonnement .eindelijk concurrentie voor misbruik monopolie positie CD.
Wij zijn zeer geïnteresseerd.Zullen meer vakantiegangers en overwinteraars zijn.

Sjoerd

Misbruik monopolie positie?

eric

Ik blijf lekker bij cd. kijk al jaren vol tevredenheid. Nooit problemen, ook niet telefonisch.

Frans

Ik ben dit jaar 10 weken op vakantie geweest. Daarvan heb ik niet eeeen keer de Nederlandse zenders kunnen ontvangen bij canal digital, Je moet bijna universitair opgeleid zijn om het geheel uitgericht te krijgen.Alleen bvn en alle duitsers waren te ontvangen.Ben benieuwd of deze aanbieder net zo’n moeilijk systeem heeft als Canal Digital.

steenwinkel - overwinteraar.

Het zou interesant worden als ik de zenders kan uitzoeken die ik wil zien.
Benieuwd naar het vervolg en de prijs.

Janus

C.D. luisterde niet naar zijn klanten, ze kennen het gezegde ,,de klant is koning” niet en nu er dus een
concurrent op komst is zou het wel eens gebeurd kunnen zijn voor hun.
Er zijn heel veel vragen gesteld aan hun [ C.D] om het vakantie pakket anders in te delen, daar krijg je nog niet eens antwoord op.
kijk naar het aanbod van Emerce, die komen met een breder aanbod zoals het er nu uitziet, waar dus de vakantie ganger veel meer aan heeft, is nog wel de vraag wat het prijskaartje.
Maar ik hoor hier op de CP met +/- 50 campers dat het in ieder geval goed nieuws is

HenkS

Is er al ergens iets over deze organisatie vinden?

Zenobia

Eindelijk een alternatief voor canaldigitaal,vreselijk klantonvriendelijk bedrijf,spreek uit ervaring net zoals 99% van de overwinteraars,
Aan wat zal dat liggen???

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond