Deel dit artikel
-

Eerste sprekers bekend van The Social Conference

Peter Kerkhof van de VU Amsterdam, online content specialist Noah Zeeuw en Nina van der Giessen, het social media brein van SAIL Amsterdam 2015, komen volgend jaar maart naar The Social Conference van Emerce.  

Social is geen aparte strategie meer, maar een essentieel onderdeel van het gehele bedrijfsproces. TSC16 gaat dan ook over het toepassen van social in business, commerce, service en reputatiemanagement.

Peter Kerkhof doet onderzoek naar de manier waarop sociale media de relaties tussen individuen enerzijds en organisaties anderzijds beïnvloeden.

Wat waren de doelen tijdens SAIL Amsterdam 2015 en hoe werd dit evenement de grootste social media SAIL ooit? Nina van der Giessen (22), social media coördinator SAIL Amsterdam 2015, vertelt je over de social media strategie.

Online content verschilt enorm van de traditionele media, het vergt meer aandacht en een andere vorm van interactie. Hoe ga ik te werk in de wereld die soms nog sneller is dan het licht, het internet? Noah Zeeuw, sinds 2013 actief op het gebied van online content creatie en sinds dit Creative Lead bij de Mediakraft Originals, vertelt er meer over.

Jarno Duursma leidt een panel over de nieuwste trend: social service via WhatsApp en Facebook Messenger.

Dagvoorzitter is Roos van Vugt, oprichter van Merkwerker, en lange tijd het sociale boegbeeld van Deloitte.

The Social Conference vindt plaats op 22 maart in Pakhuis de Zwijger. Tickets zijn al te bestellen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond