Deel dit artikel
-

Eerste sprekers eHealth Week 2016 bekend

Minister Edith Schippers, staatssecretaris Martin van Rijn, Vytenis Andriukaitis (Eurocommissaris van Gezondheid en Voedselveiligheid), Jeroen Tas (CEO Connected Care & Health Informatics, Philips) en Daan Dohmen (CEO Focus Cura) maken hun opwachting tijdens eHealth Week 2016.

Van 8 tot en met 10 juni worden meer dan tweeduizend internationale experts op het gebied van IT en gezondheidszorg en professionals van patiëntenorganisaties en publieke organen verwacht in de Beurs van Berlage.

De sprekers van de Telemedicine sessie laten onder meer het voordeel van telemedicine zien: zorg onafhankelijk van tijd en plaats, kosteneffectief en meer comfort voor de patiënt.

De eHealth Week richt zich ook op shared decision making (SDM). Dit is een proces waarin de patiënt en zorgverlener gezamenlijk beslissingen nemen over de individuele zorgverlening. Sprekers zijn Glyn Elwyn (The Dartmouth Institute for Health Policy & Clinical Practice), Sandra van Dulmen (programmaleider Communicatie in de gezondheidszorg , Nivel), Ton Drenthen (teamleider preventie & patiëntenvoorlichting NHG, teamleider Thuisarts.nl en PreventieConsult), Pauline de Heer (Zorginstituut Nederland) en Markus Oei (KNO-arts Flevoziekenhuis, voorzitter Stichting Betrouwbare Bron en directeur innovatie Inforium).

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond