Deel dit artikel
-

Emerce eFulfillment: Crowdsourcing the last mile

Niels Agatz, universitair docent Operations Management aan de Rotterdam School of Management – Erasmus Universiteit, leidt een vierjarig onderzoeksproject op het gebied van  last mile delivery.

Op het congres Emerce eFulfillment deelt hij zijn bevindingen en gaat hij uitvoerig in op de kansen en mogelijkheden voor het crowdsourcen van de last mile. Kunnen bestaande autoritten ingezet worden, hoeveel mensen zijn er nodig om dit innovatieve concept te laten slagen, ontlast deze nieuwe werkwijze het milieu en het wegennet of levert het alleen kostenbesparing op?

eFulfillment wordt gehouden op dinsdag 13 oktober in Mediaplaza (Jaarbeurs) Utrecht en is een initiatief van Emerce, Marqit Logistiek en Jaarbeurs.

Emerce leden profiteren van 100 euro korting. Registreer nu alvast uw toegangskaart voor eFulfillment 2015.

Deel dit bericht

2 Reacties

Peter

What’s in a name? Met als ezelsbruggetje “alleen is maar alleen” is de juiste spelling “to fulfill”. Met 1 “L” voor het woorddeel “full” omdat dit naast “fill” staat en “fill” staat alleen en mag dus 2 l-en hebben. Deze spellingregel betekent dus dat “fulfilment” met 1 “L” voor zowel full als fill de juiste spelling is. Tenminste, in het Engels. En hier houden de meeste bedrijven zich aan.
Laten we elkaar niet verwarren maar juist eenduidig met elkaar communiceren. Dus fulfilment en niet fulfillment. Brr.

Jan Libbenga

Fulfillment is Amerikaans, fulfilment wordt vooral in het VK gehanteerd. Fulfillment met dubbel ‘l’ wordt het meeste gebruikt, zoals Google ook laat zien.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond