Deel dit artikel
-

Etos en bol.com bundelen assortiment

Etos en bol.com slaan de handen ineen. Zo is vanaf vandaag een groot deel van de Etos-eigen merk producten ook online verkrijgbaar, via een speciale omgeving.

Met de samenwerking bundelen Etos en bol.com hun expertise in off- en online verkoop van persoonlijke verzorgingsproducten. Op dit moment kunnen klanten via de Etos-shop bij bol.com een groot deel van het Etos-eigen merk-assortiment bestellen. Het assortiment wordt nog verder uitgebreid.

Bij twee Etoswinkels start ook een proef waarbij medewerkers in de winkel direct bij bol.com extra producten voor hun klanten kunnen bestellen. Zo krijgt de klant de keuze uit ruim vijftigduizend artikelen in persoonlijke verzorging. Dit gebeurt via een eigen toegang tot de Mooi & Gezond-winkel van bol.com.

Op deze manier kan men producten bestellen die niet in de Etos-winkel verkrijgbaar zijn, maar waar de klant wel naar op zoek is. De klant rekent af in de Etos-winkel en kan de dag erna de producten ophalen, of desgewenst, tegen betaling thuis laten bezorgen. Daarnaast gaat een geselecteerd aantal Etos-winkels ervaring opdoen als afhaalpunt voor bol.com bestellingen.

De samenwerking komt niet uit de lucht vallen. Etos is net als bol.com onderdeel van Koninklijke Ahold.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond