Deel dit artikel
-

Gezonde winstcijfers voor Coolblue

De nettowinst van online retailer Coolblue is in 2016 gestegen van 3,1 naar 8,9 miljoen euro. Dat blijkt uit de jaarrekeningen, waaruit zakentijdschrift Quote citeert. Het bedrijf maakte al wel de omzet en bedrijfsresultaat (resp. 857 en 19 miljoen) bekend.

Uit het jaarverslag wordt verder duidelijk dat Coolblue in 2016 meer dan 1000 nieuwe medewerkers aangenomen heeft en Pieter Zwart bijna 2700 man met 29 verschillende nationaliteiten in dienst hebben.

In Nederland groeide de omzet van 377 miljoen naar 615 miljoen euro, in België werd 64 miljoen meer omgezet dan een jaar geleden tot een totaal van 242 miljoen.

De overkoepelende houdstermaatschappij Mondhoekje keerde in 2016 30 miljoen euro dividend uit aan de drie oprichters Pieter Zwart, Bart Kuijpers en Paul de Jong.

 

Deel dit bericht

2 Reacties

Ron Gallas - Privé

Gefeliciteerd met het sukses. Ben vanaf het begin bij de oprichting aan de Oudedijk in Rotterdam klant van jullie en nog steeds. Probeer en lukt best nieuwe klanten voor jullie te maken en het lukt. Veel sukses voor de toekomst.

A van Delft

Gefeliciteerd met jullie succes! De meest klantvriendelijke (web) winkel ooit! Houden zo!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond