Deel dit artikel
-

Google combineert zijn reisdiensten in Trips

Zoekbedrijf Google combineert al zijn reisgerelateerde producten, zoals vlucht- en hotelzoeken en overblijftips, in één aparte zoekbestemming genaamd Trips.

Trips, te vinden onder Google.com/travel maakt een einde aan het versplinterde aanbod van reisgerelateerde producten van het techbedrijf. Daarnaast integreert het reisinformatie van zijn gebruiker met andere aanverwante diensten.

Een reiziger die een hotelkamer heeft geboekt, ziet op Maps bijvoorbeeld van en tot wanneer zijn verblijf daar is. Tevens krijgt hij informatie over uitjes en trips in de buurt van zijn verblijf.

De nieuwe dienst, of eigenlijk: een andere weergave van reeds bestaande functies, biedt ook een planningstool. In het overzicht met de naam Reizen kan de gebruiker informatie over meerdere trips cluster. Zo heeft hij boekings- en reserveringsnummers en aankomst- en vertrektijden bij de hand, zonder te hoeven zoeken.

Foto: not so dusty (cc)

Deel dit bericht

3 Reacties

Jan

Echt superhandig. Met name voor Google 😄

Pieter

Kan me anders best voorstellen dat dit nog weleens een grote concurrent voor zowel Cheaptickers e.a. als Booking.com kan worden in de toekomst mits het product zich natuurlijk ontwikkeld. Maar dat is Google wel toevertrouwd.

KGOM

Ja helft van de tijd ben je wanneer je aan het zoeken bent naar tips ook opzoek naar tickets.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond