Deel dit artikel
-

Gratis aanmelding webshops Beslist.nl werpt vruchten af

Sinds Beslist.nl in mei de beslissing heeft genomen om de kleinere webshop gratis aan te sluiten, stijgt het aantal aanmeldingen van webshops die een plekje op de vergelijkingssite willen aanzienlijk. Inmiddels hebben 689 webwinkels aangegeven gratis aangesloten te willen worden. (meer…)

Deel dit bericht

5 Reacties

Christian Hijlkema

Gratis aanmelden bij Beslist.nl is echt een uitkomst. Bij diverse webshops die ik heb aangemeld is een duidelijke stijging qua bezoekers te zien. Ook kun je op de site van Beslist zien hoeveel bezoekers daadwerkelijk klikken naar je domein.

Koos Willems

Geachte Beslist,

Willems is een goede vriend van mij. Ik heb voor weinig een website voor hem gemaakt. Maar hij vindt dat hij te weinig reacties krijgt. Ik doe mijn uiterste best de site te promoten. Doe mij een plezier en plaats de website op http://www.beslist.nl Het zijn 140 producten en is 25 MB groot.Voor reacties mail mij op miniwindgenerator@gmail.com Willems heeft weinig verstand van de materie.

Met vriendelijke groet,

Jan Kok

miniwindgenerator@gmail.com

Jan Kok

Geachte Beslist redactie,

Wij timmeren al enige tijd aan de weg maar de laatste tijd krijg ij weinig reacties op de site door het steeds drukker worden in de sector zonne-energie van daar dat ik de relatief kleine website wil aan melden.

Met vriendelijke groet,

Jan Kok

miniwindgenerator@gmail.com

Jan Kok

Geachte Beslist redactie,

Wij timmeren al enige tijd aan de weg maar de laatste tijd krijg ij weinig reacties op de site door het steeds drukker worden in de sector windenergie van daar dat ik de relatief kleine website wil aan melden.

Met vriendelijke groet,

Jan Kok

miniwindgenerator@gmail.com

Edwin van Sambeek

wij willen graag meer bezoekers gaan trekken door onze aanmelding bij beslist.nl in onze armbanden

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond