Deel dit artikel
-

Groene distributeur SimplyMile failliet

SimplyMile, rond 2018 gestart met een eerste logistieke hub in Amsterdam waar goederen worden ontvangen, eventueel opgeslagen en gebundeld voor levering in de stad, is failliet.

Met een aantal leveranciers is oprichter Jan van Deudekom begonnen alle locaties van de gemeente, de Universiteit van Amsterdam en de Hogeschool van Amsterdam te beleveren. Vanuit de hub werden de producten één of enkele malen per week in één zending samengevoegd en elektrisch afgeleverd door PostNL.

In de afgelopen jaren werden de activiteiten van wat vervolgens SimpyMile is gaan heten landelijk opgeschaald met hubs in Maastricht, Nijmegen, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

SimplyMile Den Haag werd bijvoorbeeld de logistieke hub voor de Rijksoverheid, gemeente Den Haag en overige aangesloten organisaties.

Van Deudekom verzorgt overigens nog steeds zelf de belevering van de Amsterdamse universiteiten vanuit zijn verhuisbedrijf in Duivendrecht. De ‘samenwerking met derden’, zoals Van Deudekom SimplyMile nu beschrijft, is niet van de grond gekomen.

CERTA Advocaten treedt op als curator.

Deel dit bericht

1 Reactie

Jos

Grote klanten, waar is het verkeerd gegaan?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond