Deel dit artikel
-

Grote interesse Nederlandse bureaus voor Cannes Lions

Dit jaar schreven al meer Nederlandse bureaus zich in om zich onder de vlag ‘Made in Amsterdam’ op de Cannes Lions te presenteren dan in 2015. Voor het tweede jaar slaan tientallen online en creatieve bureaus de handen hiervoor ineen.

Vorig jaar was eigenlijk het nulnummer, de eerste keer dat Nederlandse bedrijven zich gezamenlijk presenteerden tijdens het internationale reclamefestival Cannes Lions in Frankrijk. Met die ervaring op zak is het initiatief verlengd van een eendaagse gelegenheid naar een driedaagse thematische presentatie van Nederland en lokaal DNA en werkwijzes.

‘Made in Amsterdam’, zoals het initiatief is gedoopt, is een samenwerkingsverband tussen de ADCN, Dutch Digital Agencies, Dutch Digital Design, IAA Nederland, Orange Lions en de VEA. In 2015 gingen er 31 bedrijven mee. Nu staat de teller al op 35 en de inschrijvingstermijn is nog niet gesloten, laat een van de organisatoren, Bert Hagendoorn, weten.

Het doel van de missie is om Nederlandse creatieve bedrijven in contact te brengen met internationale business partners, media en talenten en om Amsterdam en Nederland als creatieve hub te profileren.

De uitvoering van het programma speelt zich af in de cabana van IAA Global op woensdag 22 juni en de twee daaropvolgende dagen van 17.00 tot 20.00 uur. Hagendoorn: “Iedere dag staat in het teken van een ander thema, in lijn met de categorieën van Cannes Lions: op woensdag Cyber & Innovation, op donderdag Young Talent en op vrijdag Entertainment.“

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond