Deel dit artikel
-

HBO Max plotsklaps op zwart voor sommige Nederlandse gebruikers

Sommige Nederlandse klanten met HBO Max hebben plotsklaps geen toegang tot hun streamingdienst. HBO Max wijzigde dinsdag naar Max in de Verenigde Staten, en dat lijkt ook gevolgen te hebben voor Nederland.

Diverse lezers melden aan Tweakers dat de apps zijn verdwenen uit de downloadwinkels en dat inloggen ook niet meer mogelijk is.

Niet iedereen lijkt problemen te hebben. Android gebruikers melden dat de dienst bij hen gewoon werkt. Voor iPhone gebruikers lijkt dat niet te gelden. Gebruikers die een VPN gebruiken melden ook problemen.

De nieuwe dienst is nog niet beschikbaar in Nederland. Dat gebeurt pas volgend jaar.

HBO heeft nog niet gereageerd op de problemen rond de release van Max.

Deel dit bericht

6 Reacties

R

ik op Android heb hetzelfde probleem hoor!

Ruud

Dinsdag idd. een probleem, moest opnieuw downloaden maar app was niet beschikbaar in dit land. Woensdag kon ik echter gewoon weer gebruik maken van de hbo max app op mijn smartphone. rest nog niet gecheckt.

Joyce

Gelukkig geen last van, na het lezen toch nog even gecheckt omdat sommige Android gebruikers er last van hebben maar alles werkt nog.

reggie

Moest gisteren opeens nieuw inloggen lukte pas na een kwartier, daarna shazam 2 gekeken, heb vandaag nog niet gekeken heb Android

Arno

Hbo max werkt bij mij opeens niet meer op mobiel en tablet, kan app ook niet meer downloaden. Op mijn beide Google tv Chromecasts werkt het gelukkig wel nog, maar toch baal ik ontzettend.

Renate

Voor toestellen van huawei is de dienst ook volledig geblokkeerd.

heb je android en het werkt niet meer kijk ff bij reddit en zoek daar op hbo max werkt niet meer op huawei.

Her is natuurlijk belachelijk als je niet kunt kijken waar je wel voor hebt betaald.

en als je niet op ze app kunt inloggen kun je ook niet je abonnement uit zetten als je dat wilt. Dat is nog een belangrijk punt, want om de een of Andere vage reden is het zo dat als de app niet werkt je ook op de website niet kunt inloggen. En Dan kun je he simpelweg je abonnement niet afmelden. Kosten voor je abonnement worden Dan dus gewoon afgeschreven terwijl he er Geen gebruik van kunt maken.

Nu kan ik via de genoemde weg weer kijken. En ik gun dat alle gebruikers die niet kunnen toch weer kunnen. Nuet met dan aan hbo max, wellicht kunnen apple gebruikers even kijken bij reddit of er ook een oplossing is voor iPhone/apple gebruikers die niet meer op hbomax max kunnen.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond