Deel dit artikel
-

Hellofresh brengt eerste app uit

HelloFresh, de bezorger van maaltijdboxen, heeft vandaag haar eerste app gelanceerd. Zo kunnen gebruikers bijvoorbeeld gemakkelijk het bezorgschema van hun box aanpassen, maar ook alle recepten opzoeken en raadplegen.

De app geeft toegang tot alle recepten van HelloFresh. Gebruikers kunnen zoeken in de recepten op het soort keuken en ingrediënten en de recepten beoordelen en opmerkingen en suggesties over de recepten delen.

Stap voor stap kunnen gebruikers met behulp van foto’s en instructies de maaltijden via het scherm van hun iPhone of iPad bereiden. Kooktijden worden bijgehouden met een digitale kookwekker, die bovendien geïntegreerd is met de Apple Watch. De voedingswaarden van de maaltijden kunnen automatisch worden gedeeld met de gezondheid app van Apple.

Ook mensen die geen klant zijn van HelloFresh hebben toegang tot de recepten.

De HelloFresh-app is beschikbaar voor iOS en kan worden gedownload in de App Store. Er wordt op dit moment nog gewerkt aan een versie voor Android.

Deel dit bericht

2 Reacties

Bart

Jammer dat er niet wordt gedacht aan een Windows app. Toch iets waar veel mensen gebruik van zouden maken, zowel mobiel als op tablet/laptop.

Lauran Kwakernaat

Komt er nog een Android versie aan :)?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond