Deel dit artikel
-

‘HelloFresh stelt beursgang uit’

HelloFresh gaat dit jaar niet meer naar de beurs, omdat grootaandeelhouder Rocket Internet de markt te onrustig vindt. Dat melden althans bronnen rondom het bedrijf.

Volgend jaar wordt opnieuw gekeken of en wanneer de bezorgdienst van dozen met gezond eten, en recepten, naar de beurs kan.

Dat meldt een informant aan persbureau Bloomberg. Een onrustige markt in combinatie met een betrekkelijk hoge verkoopprijs per aandeel stemt de leiding van Rocket Internet ongerust.

Formeel is HelloFresh overigens nog in de running voor een beursgang dit jaar. Noch Rocket Internet, noch Hellofresh melden op hun sites dat de beursplannen zijn afgeblazen. Het recentste bericht is juist het tegenovergestelde en dateert van 28 oktober.

In Nederland is het bedrijf in Noord- of Zuid-Holland op zoek naar honderdduizend vierkante meter opslagruimte, een uitvalsbasis om de regio beter met zijn versdozen te bedienen.

Foto: Alexandra E Rust (cc)

Deel dit bericht

1 Reactie

piet

Rockte heeft de angst in de benen. Travelbird gaat niet goed en de wilde grootsheid levert vooralsnog te weinig op en kost te veel. Hellofresh is een verhaal, maar als concept absoluut niet een winnende propositie voor de consument. Bekijk het gedrag van de consument en dan zie je dat hellofresh helemaal geen behoefte invult. voorspelling: 2016 gaat Travelbird dicht en Hellofresh in veel kleinere landen dicht.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond