Deel dit artikel
-

Honderden nieuwe PostNL afhaalpunten in België

PostNL start vandaag met honderden nieuwe afhaalpunten voor pakketten in België. Aanleiding voor deze uitbreiding is de snelle groei van het pakketverkeer. De eerste zes maanden van 2014 laat een groei zien van ruim 25 procent ten opzichte van dezelfde periode in 2013.

Vanaf vandaag wordt de service van PostNL Pakketten in België dan ook uitgebreid. Pakketten worden na twee aanbiedpogingen aan huis naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt gebracht. Hier kan de consument met ingang van 30 juli dit jaar het pakket gedurende veertien dagen ophalen wanneer het hem past.

De afhaalpunten worden mogelijk gemaakt door de samenwerking van PostNL en Kariboo. Het netwerk bestaat nu uit vijfhonderd punten over heel België. Op driehonderd van deze locaties kan men pakketten ook ophalen. PostNL streeft naar verdere uitbreiding van het netwerk tot 800 pakketpunten in België in 2018.

Deel dit bericht

4 Reacties

Fons Tuinstra

Een link om te kijken of zo´n afhaalpunt bij mij om de hoek is was wel handig geweest

Jan Libbenga (Redactie Emerce)

Marco Siemelink

Hoe ervaren andere webwinkels de kwaliteit van PostNL in België?

Wij krijgen verhoudingsgewijs veel klachten van Belgische klanten (t.o.v. Nederland) , pakketten die zoek zijn, (veel te) laat of niet worden bezorgd, geen bericht als een pakketje bij de buren wordt geleverd etc. Vooral laatste maanden ontvangen we zelfs belletjes van klanten of we geen andere vervoerder voor België willen gebruiken.

Zijn er meer webwinkels met deze ervaringen? En mogelijke oplossingen? Is bijvoorbeeld Kiala of UPS echt beter?

Of andere tips? We hebben bijvoorbeeld in het verleden wel eens het mobiele telefoonnummer van de klant op het verzendetiket gezet. En is sommige gevallen nam dan zelfs de bezorger contact op met de klant en kwam het toch nog goed. Maar we zijn hiermee gestopt omdat lang niet alle bezorgers dit doen/deden.

somers

ik woon in oostende gelijkheidstraat 69 belgie als ik niet thuis ben naar welk afhaalpunt moet ik dan gaan ?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond