Deel dit artikel
-

Ook Huawei onthult Smart Watch

De Chinese fabrikant Huawei kon natuurlijk niet achterblijven, dus heeft het bedrijf zojuist in navolging van LG, Samsung en anderen ook een slim horloge in Barcelona aangekondigd.

De Huawei Watch heeft een 1,4 inch AMOLED scherm gemaakt van krasvrij glas. Hij draait onder een Snapdragon processor, heeft 512 MB aan RAM, 4G aan opslag en Bluetooth 4.1. Een hartmeter, bewegingsensor en barometer zijn eveneens present. Hij kan draadloos worden opgeladen.

De nadruk ligt wat betreft toepassingen op gezondheid. Via het Huawei Health Ecosystem kunnen apps van derden worden gebruikt, zoals die van Jawbone.

Het horloge zal nog niet in de Benelux verkrijgbaar zijn, maar wel in Denemarken, Frankrijk, Duitsland en Zweden. De beschikbare kleuren zijn goud, zilver en zwart.

Ook is de Talkbank B2 aangekondigd, een nieuwe slimme armband die de Talkbank B1 opvolgt. De nadruk ligt hier op fitness. Hij werkt met Android 4.0 of hoger en iOS.

Tot slot werd vanmiddag de MediaPad X2 aangekondigd, een 7 inch tablet waarmee ook gebeld kan worden. Er zit een 13 megapixel-camera aan de achterzijde en een 5 megapixel-camera aan de voorzijde. De tablet draait op Android 5.0 (Lollipop), met daaroverheen een eigen schil van Huawei.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond