Deel dit artikel
-

Inschrijving Friends of Search Awards 2021 geopend

Op dinsdag 16 november 2021 wordt wederom het beste werk in zoekmarketing bekroond tijdens de Nederlandse editie van Friends of Search, die dit jaar plaatsvindt in de Kromhouthal in Amsterdam. De inschrijving voor de Beste SEO en Beste SEA (PPC) is inmiddels geopend.

De vakjury bestaat dit jaar uit twee teams. De SEO-jury bestaat uit Marcus Tober (Searchmetrics), Linda Hogenes (Coolblue) en Barry Adams (Polemic Digital). De SEA-jury bestaat uit Purna Virji (LinkedIn), Kate Adams (Google) en Frederick Vallaeys (Optmyzer).

Bij de beoordeling van de inzendingen kijkt de jury onder meer naar strategie, innovatie, effectiviteit, resultaten, transparantie en privacyvriendelijkheid. De inschrijving sluit op 10 september.

Vorig jaar liet Slimster.nl andere genomineerden SKODA en Europcar achter zich in de categorie Beste SEO. Met een perfect uitgevoerde migratie wist Slimster.nl de jury te overtuigen. In de categorie Beste SEA trok Leen Bakker aan het langste eind ten koste van andere genomineerden A-Z Barbecue & Gourmet Party Service en Bol.com. Met een enorme verscheidenheid aan Google Ads capabilities vertaalde Leen Bakker de fysieke shopervaring naar een succesvolle online advertentiestrategie.

Inschrijven kan hier.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond