Deel dit artikel
-

De iPad Mini is gewoon de iPad Mini

Het regent op internet foto’s voor dummies voor de iPad Mini, de kleinere iPad die Apple naar verluidt in oktober gaat aankondigen. En ja, de tablet heeft een Lightning-connector.

De lege omhulsels zijn verspreid aan makers van accesoires die ongeveer moeten weten wat de verhoudingen zijn en waar zich knoppen en aansluitmogelijkheden bevinden. Eerst waren er wat ietwat vage foto’s van de iPad Mini in omloop, nu zijn er dan eindelijk meer gedetailleerde opnamen.

Veel verrassingen heeft deze mini iPad echter niet meer in petto: een iets dunnere rand aan de zijkant, en een Lightning-connector die we inmiddels kennen van de iPhone5.

Apple heeft bij toeleveranciers voldoende onderdelen besteld om een totaal van tien miljoen iPad mini’s te fabriceren, zo meldde The Wall Street Journal een dezer dagen.

De verwachting is dat Apple nog deze week de uitnodigingen gaat versturen voor de perspresentatie. De nieuwe iPad zou op 2 november in de winkels moeten liggen.

Deel dit bericht

1 Reactie

Rudi

Is dit nu geen na-aperij van de Google Nexus die wordt gemaakt met Asus ? Die heeft een scherm van 7″. Wie iets meer over de facts en figures, wat de voordelen zijn en de introductie-prijs ?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond