Deel dit artikel
-

Kitty van Riemsdijk nieuwe managing director TBWA\X

Kitty van Riemsdijk wordt de nieuwe managing director van TBWA\X, het nieuwe bureau onder TBWA\NEBOKO. Van Riemsdijk (voorheen IceMobile en Yourzine) stuurt het bureau samen met CEO Nishant Dogra aan.

TBWA\X, de naam zegt het al, richt zich op customer-centric marketing. Het bureau zegt de klantreis op een creatieve, disruptieve en data-gedreven manier te kunnen regisseren.

‘De potentie van customer-centric marketing is groot. Als bedrijf of merk speel je in op individuele inzichten en gebruik je media efficiënt en zo persoonlijk mogelijk. De uitkomst is echter veelal voorspelbaar, onopvallend en onnodig complex. Het is voor merken daarom lastig om echt onderscheidend en impactvol te zijn in de digitale wereld. Je verzuipt als merk al snel in de mailbox of social media timeline van de consument en je app raakt snel alweer vergeten,’ aldus het bureau.

Het bureau is gestart met 80 specialisten op het gebied van customer experience. Hieronder vallen customer journey experts, CRM- en performance marketeers, social media specialisten, digital designers en ontwikkelaars. De komende tijd worden verschillende competenties versneld uitgebouwd.

Foto TBWA

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond