Deel dit artikel
-

Klachten over cashbackacties LG Electronics

Verschillende cashbackacties van LG Electronics leiden tot klachten bij de Consumentenbond. LG belooft bij deze promotionele acties, dat consumenten voor diverse producten uit haar assortiment een deel van de betaalde aankoopprijs retour krijgen. Volgens vele consumenten vindt terugbetaling niet altijd (tijdig) plaats.

Het merendeel van de klagende consumenten stelt volgens de bond aan alle gestelde actievoorwaarden te hebben voldaan, maar desondanks het uit te keren bedrag (nog) niet te hebben ontvangen.

De Consumentenbond heeft LG gemaand consumenten binnen een redelijke termijn te informeren over of zij aan de actievoorwaarden voldoen. LG laat in een reactie weten maatregelen te nemen om de procedure te bespoedigen.

Deel dit bericht

3 Reacties

Erik van der Molen

27 oktober 2014 een TV gekocht met gratis tablet. Vele telefoontjes verder en evenzo vele beloftes, maar nog steeds geen tablet ontvangen. LG blijft je aan het lijntje houden. Overweeg bij uw aankoop een ander merk te kopen, waar betere service gegeven wordt.
Kijk voor alle zekerheid eens op de verschillende forums; LG komt er niet goed vanaf

B.Schulken

Ook wij hebben in oktober 2014 een LG tv gekocht, we zouden een tablet kado krijgen of 150,00 euro retour, wij kozen voor de tablet. Tot op heden na diverse telefoontjes en mailtjes nog steeds niets ontvangen. Kreeg wel een mailtje met de mededeling dat de tablet niet leverbaar was. Ik denk dat alle gedupeerde zich gezamenlijk moeten aanmelden bij Radar, Kan niet waar zijn etc. We voelen ons aardig bedonderd! Ook geen goede reclame voor de Winkel ( de firma Beerenpoot in Bovenkarspel) als ik deze firma was zou ik nooit meer zaken doen met deze oplichters!

R. Boom

LG mobiel gekocht in december 2014….50 euro cashback binnen 10 weken.
Termijn is inmiddels verstreken en u raad het al….geen betaling.

Bij navraag geeft LG geeft geen concrete uitbetalingsdatum af…ze werken met man en macht…bla bla bla

Dit soort praktijken Kan blijkbaar in Nederland. Internet staat vol met soortgelijke klachten over LG cashback acties

Mijn inziens een schone taak weggelegd voor de partijen die de consumenten behartigen….of willen ze alleen maar hun website promoten?!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond