Deel dit artikel
-

KLM lanceert 3D-app voor iPad

KLM heeft een 3D-app voor de iPad gelanceerd. Daarmee kunnen gebruikers onder andere reisinspiratie opdoen, vluchten boeken, inchecken, een stoel selecteren en een instapkaart downloaden.

De app biedt onder meer de mogelijkheid om een vakantiebestemming te selecteren op basis van bijvoorbeeld budget, temperatuur en reistijd. Op een driedimensionale wereldbol kunnen reizigers een overzicht te krijgen van alle KLM-bestemmingen waar je Facebook-vrienden wonen. Klanten met een KLM- of Flying Blue-account kunnen hun profielinformatie vinden en alles wat ze nodig hebben om hun reis te regelen.

De app is volgens het luchtvaartbedrijf ontwikkeld in samenwerking met een selecte groep KLM social mediavolgers. Zij hebben geholpen bij het verfijnen van de belangrijkste functionaliteiten en het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid. Ook zijn frequent flyers betrokken geweest bij het ontwerpproces.

De app zal continu verbeterd worden, waarbij de focus ligt op de specifieke wensen en behoeften van KLM-klanten, zodat zij het beste uit hun reis kunnen halen. Later dit jaar wordt de iPad-app ook voor Android ontwikkeld.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond