Deel dit artikel
-

Leeromgeving HvA voor toekomstbestendig digitaal talent

Een dezer dagen is de Digital Society School van start gegaan: de nieuwe onderwijsvorm binnen de Hogeschool van Amsterdam (HvA), waarbij studenten samen met onderzoekers en bedrijven werken aan digitale oplossingen voor problemen in de samenleving.

De Digital Society School is op 7 september feestelijk geopend door wethouder Touria Meliani, wethouder Kunst en Cultuur van de Gemeente Amsterdam en Geleyn Meijer, rector van de HvA.

Met de Digital Society School (DSS) introduceert de HvA naar eigen zeggen een ‘vooruitstrevend hoger onderwijsmodel met korte modulaire programma’s’, waarmee deelnemers zelf hun opleiding kunnen samenstellen. Doel van de DSS is toekomstbestendig digitaal talent op te leiden en kennis te ontwikkelen en toe te passen rond de digitalisering van de samenleving.

Creatief digitaal bureau GRRR is partner van DSS op het gebied van digitale strategie en communicatie; de eerste resultaten van deze samenwerking zijn de corporate branding en de website digitalsocietyschool.org. Andere partners zijn Acer, Cisco en NYC Media lab.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond