Deel dit artikel
-

LG smartphone met dubbel scherm

In de week dat het Mobile World Congress had moeten worden gehouden regent het nog aardig wat nieuwe aankondigingen. LG Electronics (LG) onthulde een nieuwe V-serie smartphone, de LG V60ThinQ 5G.

Het toestel heeft twee camera’s aan de achterkant en een time of flight-sensor (ToF) met 64MP-cameralens voor het maken van scherpere en helderdere foto’s, ongeacht de lichtomstandigheden. Het toestel heeft ook een 13MP groothoeklens voor het maken van ‘allesomvattende foto’s’. De LG V60ThinQ 5G is ook het eerste LG-toestel dat 8K video-opnames ondersteunt.

De vier hoogwaardige microfoons maken het mogelijk om geluidsopnames uit verschillende hoeken te maken. Ook heeft het toestel Voice Bokeh, een functie die onderscheid maakt tussen stemmen van gebruikers en achtergrondgeluiden. Ook beschikt het toestel over de LG 3D Sound Engine, een audio verwerkingstechnologie die voor het eerst werd geïntroduceerd op LG OLED-televisies.

De telefoon heeft verder een royale 5.000mAh-batterij zodat je optimaal gebruik kan maken van het 6,8-inch OLED-display en het Dual Screen.

Het tweede scherm, dat we eerder zagen in de LG G8X, heeft een superscherp 20.5:9 ratio FHD+ P-OLED-display dat bijna een halve inch groter is dan zijn voorloper.

Het persbericht meldt geen prijs en geen datum.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond