Deel dit artikel
-

LinkedIn doorbreekt grens van 500 miljoen leden

LinkedIn heeft vandaag de grens van 500 miljoen leden wereldwijd doorbroken. Het platform, dat in 2003 startte, is inmiddels actief in meer dan 200 landen.

Nederland passeerde recent de grens van 7 miljoen leden.

De vorige mijlpaal van 400 miljoen leden werd in oktober 2015 bereikt, al vertelt dat niet het hele beeld: slechts een kwart is maandelijks actief op het zakelijke platform, dat sinds kort in handen is van Microsoft.

Via de online gemeenschap worden ruim 10 miljoen banen aangeboden en zo’n 100.000 artikelen geplaatst.

Deel dit bericht

2 Reacties

Richard

Dus slechts een kwart vd leden is daadwerkelijk actief, dus zegt mij meer dan 500 miljoen ooit geregistreerde emailadressen, inclusief alle NEP accounts.

De content van Linkedin wordt er ook niet beter op, vele niet actieve groepen, vele duplicaten van postings, het is een vrijbrief voor de cowboys van de recruitment wereld,etc,etc.

Als je niet op zoek bent naar een baan of recruiter bent is de toegevoegde waarde van Linkedin minimaal mijn inziens.

bert

En LinkedIn speelt wannabe Facebook. Oftewel: FB doet iets blijkbaar beter. O ja, bij FB kun je iemand gewoon een bericht sturen, zonder 10 dollar te betalen.
Nu FB volwassen is, en jouw FB gebruik idemdito (verschillende privacygroepen zodat je zakenrelaties niet verveeld met de eerste kakka van je kind), dan heb je LI echt nergens meer voor nodig. Sterker nog: lees voor een solicitatie even de FB feeds van je gesprekspartners. Veel nuttiger dan het weten wie hun recommended heeft of welke vage skills iemand op ze heeft geplakt.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond