Deel dit artikel
-

Lot Keijzer in bestuur IAB Nederland

Lot Keijzer treedt tot als bestuurslid van IAB Nederland. Ze volgt Klaas Weima op. Keijzer wil internationale IAB kennis beter toegankelijk maken voor Nederlandse leden.

Dat maakte de brancheorganisatie voor de interactieve branche in Nederland zojuist bekend.

Keijzer, directeur van Kobalt-dochter Twist, wordt verantwoordelijk voor alle interne en externe communicatie.

Over de exacte invulling daarvan: “Over de exacte invulling van die functie ben ik mijn gedachten aan het vormen. Ik heb al wel het idee om het merk IAB duidelijker neer te zetten, meer lading te geven. Het moet meer in overeenstemming zijn met de allure van het internationale IAB-merk. Daarnaast wil ik de leden beter koppelen met de internationale informatie uit IAB, die ik zelf altijd als erg nuttig heb ervaren”.

IAB hoopt in Nederland en op Europees gebied de banden met adverteerders te intensiveren. De interactieve marketingmediabranche enerzijds en het adverterende bedrijfsleven anderzijds zijn nog twee veelal gescheiden werelden.

Ook Alain Heureux, voorzitter van IAB Europe, sprak die hoop uit tijdens IAB’s internationale jaarcongres in juni van dit jaar. Hij reikte toen tevens de eerste IAB Mixx Awards uit om ondernemers uit Europese landen in contact te brengen met collega’s en creaties uit omringende landen.

Deel dit bericht

16 Reacties

Marcel Vogels

Gefeliciteerd Lot. Gefeliciteerd IAB. Goeie zet en mooie combinatie.

Richard Otto

gefeliciteerd!

Andries de Jonge

goede keuze

Ron

Tsja, Keijzer heeft natuurlijk steeds meer tijd om zaken naast Twist Amstelveen op te pakken. Zonder gekheid, plaats nemen in het bestuur zonder een duidelijk kader komt op mij erg vreemd over. De quote "Over de exacte invulling van die functie ben ik mijn gedachten aan het vormen…" raakt kant noch wal. Zolang volstrekt onduidelijk is wat haar toevoeging is op het bestuur en de branche in zijn geheel vanuit het IAB lijken me felicitaties wat prematuur.

Bart Zoetmulder

@ Ron, volgens mij is het duidelijk; functie communicatie en daarbinnen is ze zich aan het orienteren. Lijkt me logisch voor iemand die nieuw is.  IAB en Lot lijken me, samen met de andere uitstekende namen in dat bestuur, een hele sterke combinatie.  Ik sluit me dus aan bij de andere reaguurders: Gefeliciteerd Lot!

Karel

Sorry,maar dit is om te huilen. De mensen die feliciteren zijn of verbonden met Lot ( Marcel) of willen graag zaken doen met Lot (Bart). Ondertussen raakt Twist het ene na het andere account kwijt en heeft het IAB er wederom middelmatig persoon bij.

Sjoerd

@Karel 🙂 Ik had het niet beter kunnen verwoorden

Govert van Eerde

Ik denk dat er in Nederland weinig specialisten met zoveel ervaring rondlopen als Lot. De stelling dat zij van grote waarde kan zijn voor het IAB middels haar enorme staat van dienst, haar professionaliteit en kennis van de markt maar belangrijker misschien nog de kennis die zij heeft overgebracht op de Top 100 adverteerders van NL (en de kennis die zij bij deze grote organisaties heeft opgedaan), is nog een voorzichtige. Als iemand die adverteerders heeft geadviseerd en als eerste online heeft gebracht is het Lot wel. Ik ben er dan ook van overtuigd dat Lot met een heldere strategie komt en dat kost natuurlijk even tijd. Voor de goede orde: ik ben geen collega en ik verwacht ook geen opdrachten van Lot te krijgen want ik exploiteer geen mediaruimte. Govert van Eerde @Karel: ik vind het nogal wat zulke ongefundeerde uitspraken te doen en met je vinger te wijzen. Ik kan niet bevestigen of Marcel verbonden is aan Lot, maar met een collegiale felicitatie is toch niets mis?

Marco Derksen

Jammer dat Emerce een aantal essentiele zaken uit persbericht heeft meegenomen in dit artikel. Zo staat in het persbericht letterlijk vermeld welke functie Lot gaat bekleden (interne- en externe communicatie). Hoe ze die gaat invullen zal de komende tijd verder ingevuld gaan worden maar de strategische aandachtspunten zijn reeds eerder gecommuniceerd in het jaarplan. Lot, nogmaals gefeliciteerd en wij zijn erg blij met je komst! Wie zijn trouwens bovenstaande anonieme reageerders?

marcel vogels

Even voor de duidelijkheid. Ja, ik ken Lot erg goed. Dit omdat we beide aan het begin van het internet tijdperk hebben gesleurd aan dit medium. Adverteerders probeerde te overtuigen van de noodzakelijkheid ervan. Ik denk dat Lot bij het IAB precies ditzelfde gaat doen. Overigens, wat mij betreft mogen Sjoerd en Karel hieromtrent best hun kritiek uiten. Graag zelfs, dat is het hele idee van bloggen. En hele nare dingen worden nu ook weer niet geuit. Nederland is (gelukkig nog) een vrij land. Maar persoonlijk begrijp ik de keuze van het IAB voor Lot heel goed.

Roderick

Zijn jullie ook zo benieuwd wat voor weer het morgen wordt?

Arno Peperkoorn

Lot is mijn nieuwe heldin. zojuist een blik knakworsten van struik ontvangen. Deze hotdog worsten gaan mij heerlijk smaken.TWIST bedankt! Zoals beloofd zou ik de smaak van deze heerlijk worsten pluggen. :-)Lot van harte!

Bart Zoetmulder

@ Karel: Wat een laag niveau zeg, dingen beweren en de ballen niet hebben om je bekend te maken. Ik wil inderdaad zaken doen met Lot, en doe dat ook al. Btw: Mensen iets gunnen is een mooie karaktereigenschap. Net als open kaart spelen dat ook is.  @ Emerce: Toch maar een registratie voordat je kan reageren, wordt zo moe van die anoniempjes

Gijs Vroom - Emerce

@BartJa, we gaan met registratie werken bij reacties, maar anoniem reageren blijft wel mogelijk. Soms wil iemand gefundeerd kritisch zijn en kan zichzelf daarbij niet zo makkelijk bekendmaken vanwege belangen vanuit zijn of haar functie. Uiteraard hebben we natuurlijk liever dat men niet anoniem reageert. En moet de reactie correct, bondig, professioneel enz. zijn. Inhoudelijk, indien je vind dat Karel ongelijk heeft, post dan een gefundeerde reactie. Dat komt de discussie ten goede. Neem een voorbeeld aan Govert van Eerde. @MarcoKun je toelichten welk essentiele onderdelen van het persbericht volgens jou niet genoemd zijn in het artikel? Wat het verantwoordelijkheidsgebied wordt heeft Erwin zo te zien gemeld?

danny van der cingel at easyconcepts dot kom

LOT & IAB congrats!!!…

Eric Pezik Pajoow

Lot, van harte gefeliciteerd met jouw aanstelling, ik ben van mening dat het IAB door jouw komst weer een paar extra stappen in de goede richting kan doen!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond