Deel dit artikel
-

Maarten Cleeren wordt managing director Techleap, Hadewych Corstens aangesteld als commercial director

Maarten Cleeren is benoemd tot de nieuwe managing director van Techleap. Hij neemt daarmee het stokje over van Maurice van Tilburg, die na vier jaar Techleap directeur wordt van het Nationaal Groeifonds.

Cleeren is sinds maart 2022 directeur operations bij Techleap en heeft de operatie verder geprofessionaliseerd. Hij werkte eerder in leiderschapsrollen bij uitgevers Noordhoff en Elsevier.

Met zijn benoeming start ook een nieuwe fase voor Techleap, waarin sommige activiteiten zelfvoorzienend moeten gaan worden met steun van het bedrijfsleven. Daarnaast wordt er stevig ingezet op data als ondersteunende component en komt er nog meer aandacht voor thematische samenwerkingen en het ondersteunen van Deeptech-bedrijven.

De minister van Economische Zaken en Klimaat heeft opdracht gegeven om de community-initiatieven van Techleap te verzelfstandigen door het aantrekken van private gelden. De organisatie stelt Hadewych Corstens aan als commercial director om hier invulling aan te geven. Daarmee is het leiderschapsteam van Techleap compleet.

Met de verlenging van het Techleap-programma tot 2026 zal de organisatie bestaande programma’s voortzetten, een extra focus aanbrengen op deeptech en data, en community-activiteiten verzelfstandigen en uitbreiden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond