Deel dit artikel
-

Marion Koopman nieuwe CEO Greenhouse Group

De directeur van Hi Mobile, Marion Koopman, is de nieuwe algemeen directeur geworden van Greenhouse Group uit Eindhoven.

Koopman, die ook directeur van Xs4all was, is eind vorige week aangesteld. Ze moet de bedrijvengroep, waar onder meer Blue Mango, Fresh Fruit en FlxOne onder vallen, door de volgende fase in zijn groei begeleiden.

Greenhouse Group is vijf jaar oud, heeft inmiddels een omzet van dertig miljoen euro en 106 medewerkers.

Marijn Maas: “Frank Sanders en ik maken nu net zo’n snelle groei door als met ons vorige bedrijf Typhone.nl. Onze krachten liggen in iets creëren. De bedrijven in de groep hebben nu een bepaalde grote waarin anderen beter zijn in de begeleiding door de volgende groeifase.”

Maas en Sanders verlaten Greenhouse Group niet. Nu Koopman een deel van hun taken overneemt, kunnen de ondernemers zich weer richten op het vinden en grootmaken van nieuwe concepten. “Dat zijn de bedrijven die nu al onder Greenhouse vallen, maar ook nieuwe concepten daarbuiten. Daarin kunnen we participeren, altijd met als voorwaarde dat dat ten gunste komt van Greenhouse.”

De zoektocht naar een nieuwe algemeen directeur heeft zo’n negen maanden geduurd. Maas zag veel gezichten voorbij komen. “Behalve kennis en kunde moet iemand ook ons DNA delen. Daarin staan drie kernwaarden centraal: innovation, dedication en fun. De klik met Koopman was binnen een kwartier al duidelijk.”

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond