Deel dit artikel
-

Medeoprichter iLocal betrokken bij familiedrama

Bernd Klaasse Bos, de oprichter van iLocal en Mijnschoolinfo, heeft zich vanochtend van het leven beroofd. Dat meldt het Dagblad van het Noorden. Bij het familiedrama zijn ook zijn drie kinderen omgekomen.

De directe aanleiding van het familiedrama in Schoonloo zou een slepende echtscheiding zijn, zo blijkt uit de afscheidsbrief, maar er waren ook financiële problemen met zijn nieuwe internetonderneming Mijnschoolinfo.

Bernd Klaasse Bos richtte samen met Pieter Grasdijk de online bedrijvengids iLocal op. Grasdijk, die ooit voor de Gouden Gids werkte, verkocht zijn onderneming in 2009 voor een onbekend bedrag aan TomTom. Zelf ging hij niet mee. Grasdijk is momenteel verdachte in de zaak SNS Property Finance. Diens startup InfoHubble raakte in april failliet.

Mijnschoolinfo is een ouderportaal voor het basisonderwijs en voortgezet onderwijs. Het vereenvoudigt de communicatie tussen school en ouders en zorgt dat ouders altijd toegang hebben tot alle benodigde informatie. Bij Frankwatching werd het initiatief vorig jaar nog toegelicht.

Het LinkedIn-profiel van Bernd Klaasse Bos is inmiddels offline gehaald.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond