Deel dit artikel
-

Minder vierkante meters voor Tilburgse MindLabs

De oorspronkelijke ideeën voor MindLabs, Hal 70 in de Spoorzone in Tilburg, worden aangepast. De beoogde belegger heeft zich teruggetrokken. De initiatiefnemers willen het gebied ontwikkelen tot een ‘centrum voor onderwijs, onderzoek en ondernemerschap rondom journalistiek, interactieve technologieën en human behavior.

Het plan om ruimte te reserveren voor Fontys Hogeschool Journalistiek, Tilburg University, ROC Tilburg en een aantal Brabantse redacties van de Persgroep blijft wel overeind. De gemeente gaat nu zelf kijken wat er mogelijk is.

Het voornemen is nog steeds om 1000 vierkante meter te realiseren voor organisaties of bedrijven. En er is een idee om het gebouw zo in te richten dat uitbreiding van de ‘vrije ruimte’ met 4000 vierkante meters op een eenvoudige manier gerealiseerd kan worden.

De gemeente is eigenaar van de grond en van de bestaande gebouwen. Het geld dat de provincie in het gebouw wil steken, wordt gereserveerd voor de nieuwbouw en voor het inrichten van een ecosysteem.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond