Deel dit artikel
-

Mobile Convention over de toekomst van betalen

Het gaat snel met de ontwikkelingen rond mobiel betalen. In Nederland wachten we nog op Apple Pay, Samsung Pay en Android Pay, maar inmiddels kennen we ook hier al enkele mobiele portemonnees. Onder de noemer Goodbye cash, Hello mobile? organiseert Emerce op het Mobile Convention een apart congres Future of Payments.

Het is niet de eerste keer dat mobiel betalen aan bod komt tijdens Mobile Convention, maar dit jaar gaan we meer inhoudelijk in op betalen in het geheel.

Toegegeven: de nieuwe ontwikkelingen zijn nog bescheiden. 85 procent van alle betalingen doen we nog gewoon met fysiek geld. Maar in ontwikkelingslanden zijn ze noodgedwongen al wat verder omdat betalingen vooral mobiel worden afgehandeld.

Diverse sprekers laten hun licht schijnen over de materie: Thomas Brinkman van Rabo-dochter MyOrder, David Seal van Shopify, Jos van de Kerkhof van ABN Amro, Gijs Boudewijn van de Nederlandse Betaalvereniging, Peter Etman van Tamoil Nederland en Maurice Kroon van Yippie! De voertaal is Engels.

Kaarten voor Mobile Convention, op 27 mei in de Beurs van Berlage in Amsterdam, zijn hier te koop.

Foto’s: Peter Boer

Mobile

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond