Deel dit artikel
-

Mollie opent deuren van tweede Nederlandse kantoor in Maastricht

Mollie heeft afgelopen vrijdag de deuren van haar officiële kantoor in Maastricht geopend. De financieel dienstverlener opende eind 2021 de vestiging in Limburg, maar heeft nu zijn intrede gedaan in het definitieve pand.

Bij de opening vrijdag knipten Hubert Mackus, de Maastrichtse wethouder van onder andere economie, en Mollie-oprichter Adriaan Mol samen het lint door. Daarnaast waren bij de ceremonie medewerkers uit zowel Maastricht als Amsterdam aanwezig, net als diverse klanten en lokale partners zoals de Universiteit van Maastricht.

Het Limburgse kantoor van Mollie bevindt zich met 1.200 vierkante meter op de vierde en vijfde verdieping van het iconische Sphinx pand, dicht bij het centrum van Maastricht. In totaal is er plaats voor 150 tot 200 medewerkers. In het afgelopen jaar is het Limburgse team al gegroeid van 15 naar 70 personen. Een groot deel hiervan richt zich op Customer Experience, KYC en Customer Due Diligence.

Mollie koos voor Maastricht als tweede vestigingsplek vanwege het diverse en internationale aanbod op de arbeidsmarkt, en de aanwezigheid van verschillende universiteiten die dichtbij gevestigd zijn.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond